ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Super sklep, ratuje życie! (1) Polecam sklep wszystkim zapominalskim i w nagłych przypadkach. Realizacja... Matiet Polecam serdecznie (1) Szybko,punktualnie, zawsze telefon przed dostawą z godziną przyjazdu dostawa... Ewa J Bardzo dobry lokalny sklep (1) Regularnie kupujemy w Zooexpress karmę, żwirek i akcesoria naszym kotom.... Joanna
jak zwykle, zadowolona z zakupów (1) towar jest, transakcja sprawna, w tym samym dniu dostawa pod drzwi, nic... Ola Bardzo przyjazny sklep. Super sprzedawca. (1) Jestem klientem "Zooexpresu" od bardzo wielu lat i uważam, że jest to... Anna Polecam zakupy w zooexpress! (1) Od kilku lat robię zakupy w sklepie zooexpress i jestem bardzo zadowolona.... Magda Ania - opinia (1) Polecam, super opcja z dostawą tego samego dnia :) Ania Szybko i tsnio (1) Czasem ratują życie, jak się zapomniało wcześniej zamówić, bo wysyłka jest... Retnah świetny sklep zoologiczny (1) duży wybór karm dla psów i kotów, dobre ceny, błyskawiczna dostawa Beata najlepszy sklep (1) od wielu lat zamawiam ,cały czas pełen profesjonalizm i przemiła obsługa :) Patrycja zadowolona (1) Karma zawsze tego samego dnia lub na drugi dzień dowożona przez miłych... Gosia Polecam (1) Korzystamy regularnie. Zawsze kompletne zamówienie dostarczone tego samego... Aleksandra sklep godny polecenia (1) polecam.towar zgodny z zamówieniem, przesyłka dostarczona w ekspresowym tempie MAG Najlepszy sklep z dowozem (1) Zamawiam rano, po południu już jest u mnie. Doręczyciel zawsze dzwoni, zawsze... Gameta Pełny profesjonalizm (1) Karmę w Zooexpress zamawiam od wielu lat , z miesięczną częstotliwością.Jak... Misiek zooexpress (1) zawsze dobrze, zawsze kompletnie , zawsze na czas. serdecznie polecam. mik290803 Najlepszy sklep zoologiczny (1) Kupuję w tym sklepie od 7 lat. Czasami próbowałam zmienić sklep ale ten... Hania Zdecydowanie polecam! (1) Zamówienie złożone w niedzielę, w poniedziałek wieczorem kurier zawitał z... Damian Zadowolona (1) Sklep oceniam bardzo dobrze. Miła obsługa, zamówienie dostarczone jeszcze... Agnieszka Polecam (1) Super szybka dostawa prosto po drzwi ,prosty i duży wybór.Szczerze polecam. Scoobi