ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Małgorzata - opinia (1) Korzystam z usług firmy od kilku lat, są niezawodni! Małgorzata Anna - opinia (1) Opcja kurier trojmiasto jest genialna! Ekspresowa wysylka i bardzo... Anna Liliana - opinia (1) Szybko, sprawnie, status na bieżąco. Polecam. Liliana
Pola - opinia (1) Sprawnie i szybko jak zawsze. Polecam! Pola Magda - opinia (1) Transakcja przebiegla bezproblemowo, dostawa byla tego samego dnia. Polecam. Magda Kasia - opinia (1) Bardzo sprawna, niezawodna obsluga. Od pięciu lat korzystam i zawsze jestem z... Kasia Klient - opinia (1) Dobry sklep. Duży wybór produktów. Miła i fachowa obsługa. Szybko dostarczają... Klient Rewelacja (1) Polecam! Błyskawiczna dostawa, duży asortyment! Agnieszka Rzetelność i zaufanie (1) Niezwykła uprzejmość, uczynność i niezawodność panów dostarczających karmę. Hanna cudownie (1) zamówienia na terenie trójmasta i chyba okolic realizowane tego samego dnia.... hana Beata - opinia (1) Jak zwykle jestem mega zadowolona z szybkości dostawy. Beata Polecam (1) Korzystam notorycznie, każdemu polecam, miła obsługa i bardzo dobry kontakt. Marcin Świetna obsługa (1) Szybko, sprawnie, w przystępnej cenie. Przed wizytą kuriera kontakt i... MJ Karma Brit (1) Jestem bardzo zadowolona z transakcji! Zamówiłam o 12:30 a przesyłkę dostałam... Beti Ania - opinia (1) Polecam!!! Mega szybka dostawa !!! Ania Magda - opinia (1) Sklep niezawodny i najlepszy na świecie ;-) A przynajmniej w Trójmieście.... Magda Mój numer 1 w Trójmieście! (1) Dostawa zawsze tego samego dnia, kurierzy przesympatyczni, zawsze dzwonią,... Magda Naprawdę szybko, dobra obsługa klienta (1) Ceny umiarkowane. Da się taniej, ale nie tak szybko. Oferta porządna. Polecam! Kociara Super sprzedawca (1) Dobre ceny, szybka dostawa, polecam Michał Super firma (1) Bardzo dobra i rzetelna firma, zamówienia przyjezdzaja błyskawicznie tego... Łukasz