ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

MD - opinia (1) Zamawiam od kilku lat i zawsze jestem zadowolona z zakupu i obsługi. Polecam MD Piotr_Borkowo - opinia (1) Najbardziej cenie ten sklep za szybkość dostawy rano kupuje a kurier jest po... Piotr_Borkowo barbara - opinia (1) Bardzo miła obsługa dostępna telefonicznie. Przesyłki dochodzą w umówionym... barbara
Alena - opinia (1) Bardzo szybka profesjonalna obsługa. Alena marrgo - opinia (1) Polecam polecam polecam polecam marrgo Kamila - opinia (1) Zakupy robimy reguralne zawsze wszystko jest super! Kamila zabkab - opinia (1) szybko, sprawnie i do domu. Kot, pies i ja jesteśmy zadowoleni. zabkab Małgorzata - opinia (1) Super sprawna obsługa z dowozem na terenie trójmiasta Małgorzata Naolka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Naolka E.G. - opinia (1) Bardzo szybka realizacja zamówienia. W ZooExpress znalazłam to, czego... E.G. Ania - opinia (1) Nigdy się nie zawiodłam. Zawsze na czas i towar zgodny z zakupem. Bardzo... Ania Beata - opinia (1) Jak zwykle, pełen profesjonalizm. Szczerze polecam. Beata pablo - opinia (1) wszystko git. Czas dostawy na terenie trojmiasta super! pablo Asia - opinia (1) Pilnie potrzebowałam danego probiotyku dla kota i jak zrobiłam zamówienie do... Asia Hanna - opinia (1) Jak zwykle niezawodni. W innych sklepach internetowych bywa, że 2-3 dni czeka... Hanna Sylwia - opinia (1) Bardzo przyjazny sklep z bogatą ofertą, przystępnymi cenami i - co szalenie... Sylwia Monika - opinia (1) Robię zakupy w tym sklepie od kilku lat i zawsze jest wszystko w porządku.... Monika Kropa - opinia (1) Dziś zamówiłam, wieczorem jedzonko w domku i pies nie będzie głodował na... Kropa mk - opinia (1) Błyskawiczna wysyłka zamówienia, dziękuję! Bardzo pomocna wieczorna opcję... mk Agnieszka - opinia (1) Wysyłka ekspresowa, towar nieuszkodzony. Agnieszka