ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Gosia - opinia (1) Nieuszkodzony towar zawsze na czas dostarczony.Dopoludnia złożone... Gosia Agata - opinia (1) Korzystam już od ładnych paru lat. Jestem bardzo zadowolona. Wielki plus za... Agata Monika - opinia (1) Korzystam z usług zooexpress już od dłuższego czasu i jestem bardzo... Monika
Marta - opinia (1) Świetna Opcja dostawy tego samego dnia, na terenie Trójmiasta :) dobry... Marta Lucy - opinia (1) zawsze na czas - to, co potrzebne, często więcej w zakresie karm... Lucy Ania - opinia (1) fajna opcja z dowozem tego samego dnia, polecam Ania Ewa - opinia (1) Polecam ZooExpress, zamówienia zawsze na czas, ceny ok, bardzo miła i... Ewa Foxy - opinia (1) Bardzo fajny sklep dla zwierzaków, spory asortyment i expressowa wysyłka,... Foxy Joanna - opinia (1) Jestem zadowolona z zakupów i przede wszystkim ekspresowej dostawy, polecam... Joanna Bożena - opinia (1) Mile zaskoczona, tak szybką dostawą. Karma już sprawdzona, dobrze tolerowana... Bożena Michał - opinia (1) Korzystam ponad 10lat. Dobre ceny i dostawa zawsze na czas. Michał Basia - opinia (1) Dobra karma dla psów Szybka dostawa Polecam wszystkim właścicielom psów i kotow Basia Dominik - opinia (1) Bardzo dobry sklep. Rewelacja jeśli nagle orientujemy się, że karma się za... Dominik Ewa - opinia (1) Bardzo miła obsługa i szybka dostawa.Mój Corsiak zawsze się cieszy gdy... Ewa MS - opinia (1) Polecam. Korzystam od wielu lat. nigdy się nie zawiodłem. MS L - opinia (1) Rzetelna firma, szybka obsługa, możliwość zamówienia kuriera zarówno na rano... L Marta i psinka - opinia (1) Nasz ulubiony sklep! Zamówione i dostarczone tego samego dnia! Powinny też... Marta i psinka Karola - opinia (1) brak informacji, że za ponowną próbę doręczenia naliczana jest opłata 12 zł... Karola Katarzyna Wilk - opinia (1) Nazwa firmy najlepiej mowi za siebie. Zrezygnowalam z innej platformy na... Katarzyna Wilk Ola - opinia (1) Często korzystam z dostawy na terenie trojmiasta - super ułatwienie w nagłych... Ola