ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Szybkie zamówienie (1) Szybka dostawa, przystępne ceny. zawsze wszystko było ok, ale ostatnio... Klaudia Mirella - opinia (1) Ogólnie sklep ok, ale obsługa odbiorów osobistych mnie zraziła. Może w ogóle... Mirella Anna - opinia (1) Świetna obsługa, zamówienie zawsze jest realizowane bardzo szybko. Usługa... Anna
Zooexpres (1) Super sklep i dostawa Ania Profesjonalizm (1) Dostawa w ten sam dzień, szok. Ceny ok, profesjonalna obsługa. Duży... Ewa Obroża Foresto (1) obroża zakupiona o godz. 11 kurier dostarczył godz. 17 do domu super... Mirosław Polecam!!! (1) Zawsze na czas, bez problemów, z dostawą pod drzwi. Gorąco polecam! Kasia na 5+ (1) Jak zwykle super, polecamy Jackrussellteam Błyskawiczna dostawa (2) Bardzo polecam, szczególnie dla mieszkańców Trójmiasta i okolic. Naprawdę... Waldemar spaniel (1) profesjonalnie, szybko tanio Tomek Korzystałam, korzystam i będę korzystać! Super sklep! (1) Jak w tytule, nic do zarzucenia, asortyment bogaty, ceny przystępne, obsługa... Aga profesjonalnie (1) Mega szybko, profesjonalnie. Zamawiałem pierwszy raz i jestem bardzo... okkrystek Super sklep (1) Korzystam głównie przez opcję kuriera w Trójmieście, która jest świetna -... Sara Polecam (1) Korzystam już ponad pół roku i polecam Beata Zooexpress (1) Polecam zdecydowanie. Wszystko super, obsługa przyjazna, kompetentna i... Magdalena Polecam (1) Zdecydowanie polecam, korzystamy już kilka lat i nigdy nie było żadnych... Agnieszka Polecam (1) Polecam, dobry kontakt , ekspresowa dostawa . Lidia Rewelacja (1) Zawsze zamawiam karmy i akcesoria dla moich psów wlasnie w zoo express i... Szczęśliwe dwa husky Opinia o zooexpress (1) Jestem bardzo zadowolona z jakosci uslug zooexpres.pl Justyna Super sklep, ratuje życie! (1) Polecam sklep wszystkim zapominalskim i w nagłych przypadkach. Realizacja... Matiet