ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Marta - opinia (1) Wszytsko super! Expresowa dostawa i bardzo duży wybor Marta Monika - opinia (1) Rewelacja! Zamówienie dotarło w ciągu niecałych 3 godzin. Polecam Monika Karolina - opinia (1) Robię zakupy już od pewnego czasu w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona ze... Karolina
Gosia - opinia (1) Świetne żwirki naturalne - wzięłam je pierwszy raz i bardzo polecam. Łatwo i... Gosia Kasia - opinia (1) Fajną opcją jest usługa kurier Trójmiasto, zamówienie złożone do godz 15,... Kasia dominik - opinia (1) pomimo podania adresu dostawy innego niż adres do faktury przesyłka poszła na... dominik Roman - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z bardzo szybkiej obsługi, polecam Tego sprzedawce Roman Tomaz - opinia (1) Super sklep, właściwie hurtownia. Szeroki asortyment, właściciele zwierząt... Tomaz Ania - opinia (1) Błyskawiczna dostawa, kurier na terenie Trójmiasta darmowy. Ponadto Pan... Ania Anna - opinia (1) Polecam, kupuje karmę od roku w zooexpress. Zawsze maja dostępna i mam tego... Anna Kasia - opinia (1) Super sklep dla spóźnialskich lub zapracowanych! Kurier trójmiejski zawsze... Kasia Marlena - opinia (1) Szybka dostawa tego samego dnia, w pełni profesjonalnie. Bardzo polecam. Marlena Aga - opinia (1) Od dawna korzystam z zooexpress i nigdy nie miałam problemu. Zawsze przed... Aga Misiowa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu dokonanego za pośrednictwem strony... Misiowa Marek - opinia (1) Polecam w 100% :) wszystko w jak najlepszym porządku i ekspresowa dostawa Marek Magdap - opinia (1) Kurier trójmiejski w ten sam dzień - zbawienie :-) Magdap Ewa - opinia (1) rano składam zamówienie a bliżej wieczoru, dzięki przesympatycznemu kurierowi... Ewa Oliwka - opinia (1) Zawsze na czas, bezproblemowo. Kurier za każdym razem dzwoni z pytaniem czy... Oliwka Maria - opinia (1) Rano zamówienie złożone, a już wieczorem piesek jadł swoją ulubioną karmę, a... Maria Nathale - opinia (1) Waśnie odebrałam kolejna paczkę z karma dla mojego adopciaka. Zawsze można... Nathale