ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Marlena - opinia (1) Szybka dostawa tego samego dnia, w pełni profesjonalnie. Bardzo polecam. Marlena Aga - opinia (1) Od dawna korzystam z zooexpress i nigdy nie miałam problemu. Zawsze przed... Aga Misiowa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu dokonanego za pośrednictwem strony... Misiowa
Marek - opinia (1) Polecam w 100% :) wszystko w jak najlepszym porządku i ekspresowa dostawa Marek Magdap - opinia (1) Kurier trójmiejski w ten sam dzień - zbawienie :-) Magdap Ewa - opinia (1) rano składam zamówienie a bliżej wieczoru, dzięki przesympatycznemu kurierowi... Ewa Oliwka - opinia (1) Zawsze na czas, bezproblemowo. Kurier za każdym razem dzwoni z pytaniem czy... Oliwka Maria - opinia (1) Rano zamówienie złożone, a już wieczorem piesek jadł swoją ulubioną karmę, a... Maria Nathale - opinia (1) Waśnie odebrałam kolejna paczkę z karma dla mojego adopciaka. Zawsze można... Nathale Aleksandra - opinia (1) Super kontakt! Pisałam maila w celu dogadania godziny dostarczenia paczki.... Aleksandra Izabela - opinia (1) Od dłuższego czasu kupuje karmę dla psa.Szybka wysyłka, mili kurierzy.polecqm Izabela Zosia - opinia (1) Zamówiłam jedzonko dla psa i już w jeden dzień je dostałam. Obsługa... Zosia Teresa - opinia (1) Dzisiaj zamówione, dzisiaj dostarczone. Szybka obsługa. Kontakt z kurierem... Teresa Agata - opinia (1) Wszystko na mega plus, super szybka dostawa zooexpresowym kurierem;-) jedynie... Agata Patrycja - opinia (1) Super jak zawsze, obsługa na infolinii i kurierska jak zawsze miła uprzejma,... Patrycja P.Cz. - opinia (1) Blyskawiczna realizacja i dostarczenie paczki. Polecam P.Cz. Krzych - opinia (1) Szeroki wybór produktów i szybka dostawa. Jestem w pełni zadowolony i... Krzych Adrian - opinia (1) Odkąd znalazłem zooexpres jestem mega zadowolony, taniej oczywiście niż w... Adrian Magda - opinia (1) Bardzo dziękuję ,że można na Was liczyć. Zamówiłam dziś o 14 ,a już o 18... Magda Alicja - opinia (1) Korzystam z dostaw karmy do domu i jestem zadowolona z szybkiej dostawy. W... Alicja