ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Aleksandra - opinia (1) Super kontakt! Pisałam maila w celu dogadania godziny dostarczenia paczki.... Aleksandra Izabela - opinia (1) Od dłuższego czasu kupuje karmę dla psa.Szybka wysyłka, mili kurierzy.polecqm Izabela Zosia - opinia (1) Zamówiłam jedzonko dla psa i już w jeden dzień je dostałam. Obsługa... Zosia
Teresa - opinia (1) Dzisiaj zamówione, dzisiaj dostarczone. Szybka obsługa. Kontakt z kurierem... Teresa Agata - opinia (1) Wszystko na mega plus, super szybka dostawa zooexpresowym kurierem;-) jedynie... Agata Patrycja - opinia (1) Super jak zawsze, obsługa na infolinii i kurierska jak zawsze miła uprzejma,... Patrycja P.Cz. - opinia (1) Blyskawiczna realizacja i dostarczenie paczki. Polecam P.Cz. Krzych - opinia (1) Szeroki wybór produktów i szybka dostawa. Jestem w pełni zadowolony i... Krzych Adrian - opinia (1) Odkąd znalazłem zooexpres jestem mega zadowolony, taniej oczywiście niż w... Adrian Magda - opinia (1) Bardzo dziękuję ,że można na Was liczyć. Zamówiłam dziś o 14 ,a już o 18... Magda Alicja - opinia (1) Korzystam z dostaw karmy do domu i jestem zadowolona z szybkiej dostawy. W... Alicja Anka - opinia (1) Super obsługa. Bardzo szybka dostawa, uprzejmy kurier. Przede wszystkim... Anka Marlena - opinia (1) Duży wybór produktów, szybka dostawa. Marlena Paweł - opinia (1) Korzystałem tylko ze sklepu internetowego. Duży wybór w dobrych cenach i... Paweł Justyna - opinia (1) Szeroki asortyment, obsługa na wysokim poziomie, no i kurier Trójmiasto -... Justyna Regina - opinia (1) To co mnie interesuje to jest do nabycia w ZooExpressie dla mojego kocurka i... Regina danjerz - opinia (1) Bez problemów, i szybko.Duży wybór danjerz Anna - opinia (1) Już od kilku lat kupuje karmy i inne akcesoria nigdy się nie zawiodłam... Anna Paulina - opinia (1) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z super szybką wysyłką, zamawiam już... Paulina Maja - opinia (1) Wow! Karma zamówiona rano, a popołudniu dostarczona! Dziękuję :) Maja