nie polecam (1) Obsługa w sklepie jest wręcz okropna. Pani na akwarystyce na pytanie czy... Koniara Akwarystyka (1) No więc udało mi się kupić 30 zdrowych dorodnych neonów czerwonych, w... Adam Megi - opinia (3) Pani z akwarystyki blondynka młoda nie polecam z taką obsługą się jeszcze nie... Megi
:) (1) Szybka profesjonalna obsługa:) Jaro Z.K. - opinia (1) Byłem w tym sklepie kilkukrotnie - ostatnio sprzedawca z działu akwarystyki,... Z.K. ... (1) Ogromny PLUS za Czyste Szyby xD guz :) Natrętna pani (1) Wczoraj byłam,tam i juz drugi raz mnie wkurzyła pani co nie obsługuje lecz... anastazja ODRADZAM!!! (5) Odradzam kupowania tam ryb i akwarium!! Ryby są ze mną od dziecka,wiem o... Monika POLECAM (2) Na tle innych sklepow w trojmiescie dzial akwarystyczny ( w takim robilem... Bonhart hehe tak czytam te posty (1) i w sklepach zoolandia sprzedaja same chomiki i rybki ludzie sa super... 60L zła obsługa - nieprofesjonalna !!!!! (8) Udałem sie z synkiem 6 -letim po zakup chomika, pani w sklepie doradzila mi... Krzysztof K odradzam (2) w Zoolandi przy Auchanie pracują same dałny, pracownicy sklepu nic nie wiedzą... zuza Gryzonie - chomiki (1) Witam, To bardzo dobry pomysł, że pracownicy noszą plakietki z imieniem... Magda i Sławek oraz szczęśliwy p Rewelacja!! (1) Byłem w sklepie z dzieckiem, żeby kupić prezent - wymarzonego chomika. Pani,... Marek J. POLECAM (1) Jestem właścicielką psa rasy labrador, od dwóch lat jestem bardzo zadowoloną... Marcena POLECAM! (1) Jakis czas temu zakladalem akwarium. Obsluga w sklepie profesjonalnie... Zadowolony klient