Zuch chłopak

"Ein Volk, ein Reich, ein Kaczyński? NIE!!". Do manifestacji sprzeciwu przeciwko kłamstwom Kaczyńskiego doszło dzisiaj w Warszawie. W trakcie bełkotu tego typa do zgromadzonej publiczności pod pomnikiem smoleńskim, wbiegł na postument wk….iony obywatel i wygarnął co myśli o PISie i Kaczyńskim. Wymachiwał przy tym transparentem z napisem jak na początku tej informacji. Facet jednym gestem dotarł ze swoim przekazem do pisowskiego buractwa, ja tymczasem ( bez widocznego efektu zresztą) trudzę się od lat uświadamiając im, jaki są żałosnymi du...mi. Mała rzecz, a cieszy :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Zuch chłopak

"...ja tymczasem ( bez widocznego efektu zresztą) trudzę się od lat..."

Bo ty durniu d*pa nie agitator jesteś.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pan, który w Polsce nazywany jest Premierem mówi tak :

Jeden z naszych bardzo bliskich przyjaciół z rządu i z PiS, Joachim, opowiedział mi, że jego najmłodsze dziecko lubi maślane ciasteczka. Niestety, musi te ciasteczka przywozić z Brukseli.

To straszne, prawda ?
Neo-PZPRowskie świnki z Folwarku muszą jeździć po ciasteczka do Brukseli.
Kiedyś żona Gierka, tez z PZPR, strzygła się w Paryżu, bo nie było takiego fryzjera w Polsce, który by sprostał oczekiwaniom tej Pani.
W Polsce podniebienia świnek są tak wyjątkowe, ze jedynie belgijskie fabryki są w stanie je zaspokoić.
Ta sama kasta, ta sama partia, ten sam sort.

Polacy nie maja aż tak egzystencjonalnych problemów i za chwile pozbawią neoPZPRowskie świnki z PIS konieczności odbywania tak wyczerpujących podróży po ciasteczka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Zuch chłopak

Krzyż w nalepszej formie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

@jaq:

Proponuję ci pójść w ślady nieszczęśnika-którego-nazwiska-nikt-już-nie-pamięta sprzed 1,5 roku i się spalić (po trosze ze wstydu), pozostawiając duszoszczypatielny list.
Trafisz do szerszego grona odbiorców. Na chwilę, ale zawsze coś. Może nawet zostaniesz bohaterem napisów na t-shirtach?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Skoro nawet tak nieistotna osoba jak ty pamięta, to znaczy ze smierć Piotra Szczęsnego nie poszła na marne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...