Żukowo

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Piszę w imieniu kumpeli Karolinki, ktora nie ma internetu. Chciałaby wiedzieć czy znacie zespół z Żukowa godny polecenia. Kiedyś była na jakims weselu i zrobiła na niej wrażnie jedna orkiestra tylko nie zna nazwy a byli to sami Panowie. Jeśli ktoś bedzie w stanie jej pomoc to bedzię bardzo wdzieczna:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Żukowo

up

Diament??

Jest fajny zespol z Żukowa, ktory gra często w restauracji Gryf w Żukowie. Nie wiem jak sie nazywaja, ale w tym lokalu na pewno maja na nich namiary.

Diament jest z babeczką.
Jeśli chodzi o 3 panów to moze to być zespół SAMI SWOI (są z okolic Żukowa) albo York, którzy też tam czasami grają. Jakby co to mogę dać namiary.

GAMA

a te"Diament" ? Jest fajny?? Poprosze tez o namiary do "Gamy" i "Samych Swoich". bede wdzieczna

"Diament" jest świetny. Szef to p. Tymoteusz, o ile się nie mylę, i chyba grają w czwórkę.

a coś więcej info na ten temat? Jak prowadza wesela i jkai jest ich koszt?? Tak w przyblizeniu.

up

nie Tymoteusz tylko Tyberiusz :) jaki zespół to zależy od tego jaki typujesz styl muzyki na weselu. Diament gra bardziej "dancingowo" moim zdaniem profesjonalnie ale bardziej do koktajlu niż na wesele a Sami Swoi, York czy Gama tak bardziej swojsko, z jajem, umieją nieźle zabawić ludzi. Ja mogę podać namiry na: Sami Swoi 606142740; York 609772326
Najlepiej umówić się z zespołami i posłuchać ich gdzieś na żywo, czy podjechać do nich to Wam pokażą na filmie co i jak.

dzieki Ci bardzo:) przekaże Karoli bedzie dzwonić!!

Masz rację, Wera. Ale coś było w ten deseń:-)
Moja siostra miała Diament na weselu, u mnie będą Sami Swoi.
Moim zdaniem Diament to po prostu wysoka klasa, ale niestety - skoro są dobrzy, to i terminami są obłożeni:-( Ja się spóźniłam:(

Aha. Co do kosztów - podaję cennik, jaki mieli w czerwcu 2006r. na rok 2007:
Diament: 2500zl
Sami Swoi: chyba 1500zl albo jakoś tak
Z tym, że w zesp. Sami Swoi są 3 osoby, w Diamencie - 4.
Mam nadzieję, że dobrze mówię, może w razie czego Wera mnie sprostuje, bo coś ostatnio mam problemy z pamięcią (jak wyżej:-)

i są aż tak oblegani?? Moja kumpela ma ślub w maju 2008. I pewnie nie ma juz terminów. To sie biedaczka załamie. A jaki jes ich koszt skoro sa tacy świetni?? Może w ogóle jej na nich nie stać? Jedni ich chwala inni mowią ze świetni instrumantalnie ale graja głównie biesiade.

Koszty jak wyżej - ale na rok 2007.
Możliwe, że na maj 2008 mają wolne terminy, w końcu maj nie jest aż tak bardzo popularny.
Moja siostra (10lat temu! - gdy byli jeszcze w trochę innym składzie) ze względu na nich zmieniła termin ślubu, tak jej zależało na Diamencie:-)
Ja aż tak zdeterminowana nie byłam:-), terminu nie zmieniłam, tylko wybrałam inny zespół:)

up

A może zespół hotline z Żukowa. 3 osoby- muzyka na poziomie dla kazdego i w każdym tamacie. Tel. 0-603-777-123 POLECAM :{)

GAMA ........tel...608320551

Floraska ... a możesz dać namiary na Diament?