Re: Żuławski Dwór - Grabiny Zameczek - opinie
~młoda żona
(12 lat temu)
Ja miałam tam wesele, zdecydowaliśmy się mimo braku opinii na necie...zdecydowała swoboda w poruszaniu się gości i fakt że wprawdzie są dwie sale, ale goście siedzący przy stole widzieli parkiet, wszystko naprawdę było bardzo dobrze, jedzenia dużo, smaczne,szybko podane, ładnie przystrojone,pani właścicielka przystraja bardzo ładnie stoły żywymi kwiatami w cenie , naprawdę nie trzeba więcej dekoracji, można z nią ustalić nawet kolor sali, naprawdę fajnie, bardzo dużo jedzenia zostało po poprawinach jeszcze, często wymieniane nakrycia na czyste, ślub był latem ale klima była bez zarzutu, goście swobodnie się czuli , mogli wyjśc na zewnątrz lub swobodnie porozmawiać przy stole. Każdy był zadowolony , nawet wmagający rodzice:)współpraca z Właścicielami także ok, Pan Właściciel to typ Gospodarza, dlatego może czasem dojść do niedopowiedzeń, ale można spokojnie się dogadać, Pani Właścicielka bardzo uprzejma, spokojna i kulturalna powiem tak, są może badziej eleganckie miejsca w okolicy,mające wykwintne menu i balowe sale, ale jeżeli komuś zależy na weselu eleganckim ale w domowej, swobodnej atmosferze, to polecam naprawdę!goscie czują się swobodnie , można poświęcicć czas rodzinie i przyjaciołom na weselu, bo wszystko jest ok:) my także bardzo zwracaliśmy uwagę na esetykę sali, ale albo sale małe albo drogie a ten lokal jest naprawdę optymalny. Jedynie na salę taneczną polecam dodatkowowo djowi czy zespołowi powiedzieć aby dali takie kolorowe światła, fajnie na zdjęciach wyglądają i zmieniają wystrój sali tanecznej na bardziej dyskotekowy( dj i zespoły mają to przeważnie w cenie:)my dodatkowo mieliśmy też barmankę , która wydawała kolorowe alkohole, nie jakieś tam wydziwnione, ale kupiliśmy alkohole różne a ona robiła podstawowe drinki przy barze, za niewielką dopłatą, sprawdziło się bez tysiąca + złoty na dodatkowego barmana:)i lokal radzi sobie z obsługą ponad 100 gości w jednym czasie, obsługa jest bardzo sprawna a miejsca duzo spokojnie do 140 osób - myślę , że to też ważne, bo nie każdy lokal sobie z tym poradzi, czasem jest napisane że 100 osób się pomieści ,ale w rzeczywistości.....sami wiecie
polecam:) wszystkiego dobrego dla Przyszłych Małżonków
6
1