Zwierz

Mnie osobiscie zadziwia odwaga jaka wykazal sie na poczatku zeszlego wieku Einstein. To dzieki niej jest tworca rownania masa=energia predkosc swiatla to jedynie wspolczynnik konwersji a nie np. H. Poincare ktorego zawisc siegnela nieba. Wowczas energie mierzono w kilowatogodzinach mase w kilogramach pozornie brak zwiazku. Nastepstwa jakie nioslo rownanie sprawilo ze rodzilo sie ono tak dlugo. ODWAGI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fate

jesli znasz Agate z 2 klasy to ja pozdrow- wprawdzie jej nie znam , ale jej artykul w maj. numerze byl super ( tak wogole to fajna z niej dziewczyna )

ANDREAS - RZĄDZI!

CZYTAŁ KTOŚ Z WAS CMENTARZYSKO KATEDR- RORKA? PO TAK DŁUGIM OKRESIE ( I W RZECZYWISTOŚCI ŚWIATA ANDREASA I W NASZEJ) POWRACA RORK. z*******Y KLIMAT, MISTRZOWSKA NARRACJA, AWANGARDOWE KADRY I TEN KLIMAT RODEM Z FILMOW LYNCHA. MAJĄ W PRZYSZŁOŚCI WYJŚĆ DALSZE CZĘŚCI U NAS ( CHYBA BĘDĘ MUSIAŁ PODZIĘKOWAĆ CHRZEŚCIJAŃSKIEMU BOGU PUJŚĆ DO KOSCIOŁA I DAĆ NA TACĘ).
POZA TYM NIEZŁE SĄ TEŻ "Targi nieśmiertelnych"-Biliala, UNDERGRANDOWY-"El Borbach", A CO DO THORGALA OSTATNIEGO TO SIĘ TROCHĘ ZAWIODŁEM CHODZI MI SZCZEGOLNIE O NACIĄGANĄ HISTORIĘ ( THORGAL POCHODZI Z ATLANTYDY ITD.)
MAM NADZIEJĘ ŻE NASTĘPNY ALBUM PT. "Barbarzyńca" BĘDZIE O NIEBO LEPSZY. I TYLE.
POZDROWIENIA DLA MOICH WIERNYCH FANÓW I DLA GRATKOWICZY ( istniejecie?)

Nefer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego naj naj naj najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i najwspanialszego życzę Ci . A okazja ku temu wielka !!
------ Wszak to TWOJE URODZINY :)))))))))))))

p.s Kwiaty w drodze i całusów 333 :))))

Pytanie

Nefer? Czy to ta Nefer

Pytanie

Czy to naprawdę WY? Ludzie z GRATKI??

Och!

Nefer! Ty..... dlaczego mi nie powiedziałaś! Wszystkiego najlepszego z okazji ... urodzin. Nie chciałam denerwować Cię telefonicznie, wiec tą droga składam Ci najserdeczniejsze życzenia. O Lukrecji oczywiście też nie zapomniałam. Pozrdrawiam

Tak

To My

Harlequin Demon

Wiele. Główny polega na Wyrwaniu Z Rutyny

Kiwdul NNeb

mam wrażenie, że sie zatracasz.........
za dużo....możliwości.....

KLON

Dzieki ze rozumiesz co to znaczy martwic sie. Teraz jest O.K. i wiem co sie dzieje!

ROMANO hmmmm :)))))))) nawzajem ....tylko,ze My tu mamy dusze....dlatego i Tobie zycze wrazliwosci...choc ją sie

Powodzenia

MAG :)))))))) WITAM...nie uwierzysz,ale juz dalem kupony Nemo do napisania i...powiedziala mi,ze chyba likwiduja

trzeba bylo NAS tam wiecej i...nie powinnismy odchodzic nawet na chwile...Ale tu jestesmy...i z Gratki i z Anonsow :))Trzymaj sie!!!Niedlugo zobaczymy sie :)))Nemo jest u mnie co jakichs czas...sprawdza , czy w miare dobrze zyje i dodaje mi swego ciepla i przyjacielskiej milosci :))) Prawdziwy Przyjaciel :)) Do zobaczenia Magu...Dobrze , ze bedziesz-zobaczą jak potrafisz pisac :)))

NEFFRETETE...nie zatracam sie....lecz przykro mi bylo z powodu Twego...milczenia...Powodzenia w pracy(mam nadzieje,ze ją

biedulko na modemie?
Pozdrowienia serdeczne....
Ps.Prawda jest jednak to....ze malo czasu mam ...ze doby nie starcza....

Czlowieczku !!! :)))))

Tak, to Ty...poznaje teraz :))
Wspomagales mnie wczasach trudnych dobrym slowem...wowczas , gdy Kiwdul NNeb byl LBSmieciem...Dziekuje Ci za to...Dziekuje serdecznie CZLOWIECZKU !!!
....i znowu zmeczenie daje o sobie znac...musze juz do lozka...niedlugo wstaje na mecz Rosja Tunezja (o 08.30)
Dzis na tyle :))
pa

kiwduL nneB

pozwolę sobie na pewną małą nietolerancję. Czemu Ty zawsze musisz pisać (chodzi o grafikę tekstu), żeby irytować tym Innych?

Wszyscy wiemy, że jesteś niepowtarzaklny i jedyny i znasz się na komputerach, to Ci nie wystarczy?
Jeszcze chcesz?
Ktos Ci ma napisać wprost "Wooow, jak Ty to robisz"?

sugeszczyn

powinni ograniczyc html tutaj

test

testtesttest

Mala.....hmmmm wiesz co?nierozumie kompletnie o co Ci chodzi???O ten prosty html?Przeciez ja to robie odruchowo!Jak kazdy

...Razi Cie to tak mocno???? i tego "ja" rowniez razi?!
Nic na nie poradze niestety...cofnij sie pareset lub paredziesiat stron wstecz-tam jest minimalnie wiecej zaawansowany html(ale juz go tu nie uzywam...)
Ale jezeli tak zle sie czujecie z tym- to po prostu nie czytajcie moich wypowiedzi :)) Dobrze?Zalatwione?Nie martwcie sie-nie bede z tego powodu plakal :))

Trzymajcie sie w te wiosennie dni-uwazajcie na przeciagi, bo latwo nabyc grype :))

Nigdy na Zawsze

Może najlepiej w ogóle nie stwarzać rutyny. Chyba, że dusi Cię CZYJAŚ rutyna. Wtedy trzeba zerwać zależność. .....Im dalej w lata tym trudniej o niezależność, taką niezależność, która pozwala być kim się chce zawsze i wszędzie. Trzeba byłoby uwolnić się od potrzeby bycia z ludżmi i od norm narzucanych przez społeczeństwo.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MOUNTAIN BIKERÓW

Jeszcze tylko troche poczyszcze poskladam korbe i moj stevens gotowy. Niestety sobota odpada ze wzgledu na mala awarie kasetki

XXX

Czy mialby ktos jakiekolwiek info. o instalacji skroplinowo-zasilającej silownie parową

Antenka

:))))) tak , to my ---" gratkowi ludzie" a i Nefer to też
TA Nefer (x3) . Pozdrowienia Cieplutkie

No niesamowite...

szkoda tylko, że tak Was tu mało. Pozdrowionka

Antenka

Będziesz zdziwiona , ile osób gratkowych tu jest . Nawet Jegomość płk, Kiszczak tu bywał (pisywał tylko dużymi literami ). ???? A co Ty tu o tej porze robisz :))
Pozdrowienia jak dawniej

Antenko :))) a ja Ciebie szukalem po komunikatorach wszelkiego rodzaju :))) Dla Lukrecji i dzieci pozdrowienia :)))) Malo jak

troszke :))Serdeczne pozdrowienia raz jeszcze :)))))

kiwduL,

chyba chodziło Ci nie o 'grype', a w zwiazku z podtekstami , o WIRUSA...

kiwduL,

trzymaj sie ciepło wszystkich możliwych html'ów:)

Al.,

Kiszczak pisal tylko duzymi literami, bo ma takie pismo, że gdyby pisal normalnie, nikt by tego nie przeczytal.

LUUUUDZIEEEE!!!!!!

CZEMU WY JESZCZE NIE ŚPICIEEEEE!!!!!!!

Mi (nawet ładnie!)

No nie bardzo , napisałem , że "tu bywał" czyli w THP gdzie wszystkie czcionki są wystarczająco czytelne .
A tak poza tematem , co i jak mu się dzieje ?. Szkoda ,
to był wtedy w gratce jedyny człowiek z prawdziwym talentem , - i.... nic nie napisał , choć go prosiłem . Szkoda ....
Ciebie oczywiście pozdrawiam :)

PYTANIE

Pierwsze pytanie: czy pan mnie słyszy?

220 i 284

Jak cwiczyli pamiec uczniowie Pitagorasa aby przyswioc sobie cala mase wzorow definicji twierdzen dowodow hipotez itp. ??? Praktycznie wszystko mieli w glowach swoje wyniki trzymali w tajemnicy przed reszta spoleczestwa. Metod bylo wiele. Np. prawdziwy pitagorejczyk nie wstawal rano z lozka do chwili gdy nie przypomnial sobie wszystkich najwazniejszych wydarzen dnia poprzedniego .....

Jacek

Agatki nie znam osobiście, a nawet nie kojarzę, ale fakt- jej artykuły są super. A ja lubie pomagać ludziom więc zdobędę dla Ciebie jej maila ^_^ czekaj cierpliwie ! Niestety nie brałam czynnego udziału w Waszym zakończeniu roku, jedynie stałyśmy sobie z Latanem przed salą i topiłyśmy smutki w cukierkach Truskawkowo-pomarańczowych- jjjaaaamiii:) Naprawde szkoda, że odeszliście ...chlip..chlip :(
Sztandar ? hmm...kto niósł sztandar ? ej, taki blondyn chyba! TO TY ?
mam piątkę z P.O. ^_^

Mag

Witaj ! Co czwrtek sprawdzam Anonse z nadzieją, ze " Myślę..." przerodzi się w coś na miarę Hyde Parku... nie tracę nadziei, bo to do mnie nie podobne, ale szkoda...
pozdrawiam ciepło :)

Kiwdul ^_^

napiszę maila, ale moja skrzynka coś dziwnie reaguje więc skorzystam z Peny Lane ( pamiętasz ją może ? )

^_^

Jak ja zazdroszczę wszystkim , tórzy byli na koncercie S.D.M. w Miniaturze...kupiłam sobie " Cudne manowce" i jestem oczarowana...i muzyki nie da porównać sie z niczym... gdzie odnależć ten niepowtarzalny klimat ?

"..."

odpychają ciebie
nie chcą być z tobą
mówią żle
obszczekana pani
podrapana za nic
samotności
przytul mnie...

!! StAcjA HC !!

15 czerwiec W KLUB MOJAVE - GDYNIA REDLOWO IMPREZA - STACJA HC, NA KTOREJ BEDZIE MOZNA USLYSZEC muzyke ZESPOLOW GRAJACYCH METAL, NU-METAL, ROCK i ALTERNATIV START godz. 21.00 :)

zawsze po 22 czyli co/ czy Jacek myśli po 2 głębszych

czy Fate- Dominika zna może kogoś z mojego rocznika?
tak , mam blond włosy . czy to coś złego?

Piwo

jest piekne piwo pic trzeba
kto piwa nie pije
nie pojdzie do nieba

wino

wino jest dobre
wino pic trzeba
kto wina nie pije
nie pojdzie do nieba

dwa

glebsze
smaczne piekne pitne i nie wymagajace wyrzutow sumienia

Dzisiaj

tez ide pic

Piwoszu- winiaczu..

A nielepiej ten czas wykorzystac jakos inaczej, np na spotkanie z przyjaciolmi niekoniecznie przy napojach alkoholowych? A pieniadze zmarnowane na alkohol przeznaczyc na cos cenniejszego, bardziej wartosciowego?
Przesylam cieplutkie, bezalkoholowe pozdrowionka:)))

Cytokininina

hahaha
zartujesz sobie?

Piwoszu

a czemu mialabym zartowac? Pisalam jak najpowazniej umialam:)

Fate :)) maila otrzymalem ....i...zgadnij gdzie odnajdziesz Cudne Manowce ??? hihihi na PalTalku :)))...Mag to Ukochany mego

Shadow/Nemo) :))
Ide pospac z 3godzinki :)))
pa Dobrej Nocy :))

Cytokinina

no to chyba musisz sie napic bo to nie brzmialo -=powaznie=-

Piwoszu

Napic? czemu nie, soczki bardzo lubie:)) Moze i Ty powinienes sie na nie przerzucic>?

ZDAŁAM

Potworniastą biochemię fizyczną zdałam, uf!

Wkurza

najbardziej denerwuja obdrapane bedynki na ulicy dluga grobla w gdansku, to jest naprawde przykre jak sie raz na rok przyjezdza to gdanska i widzi sie takieochydstwo.
To jest tak blisko starowki, nie mozna z tam nic zrobic??

ciri

lobuziaro......

PIWOSZ-WINIACZ

Na zdrowie - a kolopoty jak byly tak beda -pa napisze jutro albo z 2 sk.

!! STACJA HC !!

15 czerwiec, W KLUB MOJAVE - GDYNIA REDLOWO IMPREZA - STACJA HC, NA KTOREJ BEDZIE MOZNA USLYSZEC muzyke ZESPOLOW GRAJACYCH METAL, NU-METAL, ROCK i ALTERNATIV START godz. 21.00 :)

A GDZIE NA WAKACJE??

NARESZCIE KONIEC LICEUM I WAKACJE.FREE TIME.ALE NIE WIEM GDZIE POJECHAC.A POZA TYM NIGDZIE MI SIE NIE CHCE JECHAC BO MAM W KONCU STAŁE ŁĄCZE W DOMKU I NA NECIE SIEDZE PO 15 GODZIN DZIENNIE.CHORE????MOŻE ALE SUPER.
p.s.TYLKO JAKOSC NIE MOGE SIE NIGDY RANO OBUDZIC.
POZDRAWIAM KAZDEGO LICEALISTE A NABARDZIEJ LICEALISTKI ŁADNE

Mlodziezowki

Poszukuje kontaktu z Prawicowymi Młodzieżówkami z terenu Trójmiasta. Jeśli posiada ktoś z was takie informacje proszę o kontakt poprzez maila.

ROWERY

urwałbym coś temu kto wymyślił pobieranie myta za przejazd rowerem tranzytem przez Sopot

Sprawiedliwość społeczna

Zabić wszystkich, którzy mają dochody większe niż 2000zł miesięcznie! Gdyby wszyscy biedni zabili chociaż jednego bogacza nastały by czasy sprawiedliwości społecznej!

Rzeszowiak

Za miesiąc może będę bezrobotna. Bez grosza przy duszy. Nie uśmiecha mi się taki los. Powiedz, zarabiasz cos? Cokolwiek?

uwaga

zaginal mi Plagiat, a potrzebuje bardzo pilnie sie z nim skontaktowac!! prosze szybciutko uruchomic wszystkie komorki (te w glowie lub okolicach) i wskazac droge...bardzo prosze...

KIWDUL

cieszę się niezmiernie, że otrzymałeś maila ^_^ co TY z tym pal cośtam, ja miałam na myśłi klimat w 100% realny...taką prostotę...granie na gitarze w bieszczadach...przyjażń....ognisko...

m...

Sadze ze Plagiat juz przeczytal albo w najblizyszm czasie przeczyta to ze go szukasz. Moge mu powiedziec ze ktos go szuka ale czy to cos da jesli niewiadomo kto...

blond drogi kolego :)

oczywiście, że posiadanie włosów w kolorze...( jak trudno to napisać ;)....BLOND jest niewyobrażalną zbrodnią, która powinna być surowo karalna, np. 24 h lekcji z Rusajem ^_^ Czy wiesz, że jesteś bardzo charakterystyczną osobą ? Od razu Cię skojarzyłam :)
z tym adresem jest malutki problem ale się staram :)
Osobiście nie znam nikogo z Twojego rocznika, ale..hmm..moja wielka, ekscytująca, niesamowita, platoniczna i niestety nie spełniona "miłość" :) jest tegorocznym absolwentem naszej kochanej szkoły ...chlip, chlip.. A tak wogóle to trochę z Wami sobie pogadałam robiąc z Latanem ten wywiadzik
pa pa
miłego dzionka / wieczorka

Mag

dziękuje za mejla :)
pozdrawiam ciepło

^_^

kupię dziś Anonse i napiszę Wam coś :)
a moze wszyscy to zrobimy i odnowimy w " mysle..." atmosferę Hyde Parku...

PROSZĘ

odwiedź

moją stronę!!! koniecznie

A kto szuka?

plagiata?

Fate

atmosfera...
ha ha ha ha ha

Fate

każdy z nas ma w sobie coś charakterystycznego , ale nigdy bym nie przypuszczał , że jestem bardziej charakter. od innych. o rusaju np. też mówi się żę jest charakterystyczny, ale raczej mu tego nie zazdroszczę, dlatego wpędzasz mnie w kompleksy ( ojjj ale się wrażliwy zrobiłem;)) ahaa- gratuluję 5 z po - ale gdybyś skończyła kurs pck miałabyś szansę na 6 :))

p.s. nie wiem o co chodzi z latanem i wywiadzikiem ?/

Fate

oferuje swoja pomoc w ewentualnych próbach naprawy stosunków lub ich polepszenia z "platoniczna lecz niespełnioną miloscia" - moze da sie cos jeszcze zrobic? - naprowac mnie kto to , znam prawie wszystkich z mojego rocznika :) zapewniam dyskrecje

*C*o*r*a*z* NAs mniej... -M-*-A-*-G-*-U-

Anonse juz prawie zlikwidowano , Gratki nie ma juz (czy ktos pamieta odkad???)... hmm... jest zas Hyde Park i nasowa mi sie takie pytanie na mysl: Ile osob pamieta jeszcze ten swoist kult wypisywania kuponow i wrzucania do skrzynki na czas... ech... Wszystkim ktorzy PAMIETAJA sle serdeczne POZDROWIENIA tym ktorzy nie pamietaja rowniez... MAGU to dla nas chociaz namiastka tamtych dawnych miejsc... miejsc ktore tak dobrze sie kojarza - jako poczatek wspanialych przyjazni i milosci...

*L*u*d*i*i* - Przyjacielu!!!

...tak wiele dziwnych miejsc i sytuacji - ale w przyjazni to nie ma znaczenia - w stalosci jaka rodzi to serdeczne uczucie . Jestes - Ty wiesz jakie to wazne i badz... , badz, czesciej... pelen radosci!!! Pelen szczerych usmiechow , szczescia na ktore tak bardzo zaslugujesz... pozdrawiam cieplutko!!!

buuuuuuuuuuuuu

nie mam netuuuuuuuuuuu, za jakiś czas wrócę... awaria

Do tych co jeżdżą w biesczady

Dzień Dobry . czy ktoś z was wie jak najkrócej, najtaniej, najbezpieczniej dojechać do Wetliny. Już po sezonie.

Aga

tak . -- do Wetliny --- jedzie sie najlepiej tak :
1/ około 13 -tej expresem do Warszawy . Okolo 20 - 21
jest bezpośredni (całoroczny ) poc. posp (są też kuszetki) do Sanoka -Zagórza . Tam w w Zagórzu obok dworca jest przystanek PKS skąd odchodzą autobusy bezpośrednio do wetliny . Znam ten teren b. dobrze
pozdrowienia

Ale jaja!!!

pozdrawiam Was przemocno!!!

a całusy dla Agentki Jo i Kiwdula : ))))

TRZYMAM ZA WAS KCIUKI !!

uwaga bo szukam !!!

jeśli tu bywasz - ETNIKO lub jeśli bywa tu ktokolwiek kto to ETNIKI ma mail to please o namiar na swietlik32@interia.pl

Fate!!

a no pozdrawiam Cie cieplutko : ))) chyba pytałaś kiedyś o jakich starych gratkowiczów.
no ja tam kiedyś się przez 2 tylko latka pojawialam więc piszę : ))
trzymaj się : )))
pa!

KATARNA D. !!!!!

czesc slonko : ))
Kasiu, pamiętam pamiętam : ))
ojejka, jestem tak zabiegana, ze nie moge już wytrzymać niekiedy. studiuję, mam sesję i straszne nerwy mnie ogarniają.
a co u Ciebie?? jestes zdrowa?? uczysz się??
jeśli możesz to napisz na mój mail. jak coś to chętnie odpiszę.
BUZIAKI!!!

Ludzie!! Czy wy też tak pozaganiani???

czy też nie macie na nic czasu??
a przeciez trzebaby było się spotkać!! pogadać!! pośmiać się razem!!
ale za Wami tęsknię!
uśmiechy dla WAS !!!

: )) : )) : )) : ))

jak samopoczucie? - zażartował szef
dobrze! - zażartowali pracownicy.

TO JAKBY ONI !!!

Baby's got a temper - wyemitowala juz viva, jak sam Liam powiedzial, to mu
sie przysniło.
Fajny jest pomysł, szczegolnie na początku. Fajnie też chłopaki skodą
zajerzdzają. Ładne dziewczyny i ciężka praca w dostarczaniu ludziom
przyjemności. A w sumie to ohyda. Pewnie koszmarny sen Liama po jednym z
tournee zabarwiony jak to sny przytłumioną erotyką. Obnażone dziewczyny,
dojące krowy. W sumie atrakcyjne i to bardzo. Czyżby KOMERCJA w wykonaniu
Liama. Dotego ponoć ten Rahypnol to narkotyk i już w Angli choćby dlatego
utworu stacje radiowe nie chcą puszczać, a co zakazane smakuje podwójnie.
Zaraz, Zaraz, a muzycznie to chyba The Prodigy zjadło w tym kawałku swój
ogon, jakby firestarter. Liam tłumaczy, że teraz koniec z cudzymi samplami,
wszystko co na czwartej płycie będzie, wykona sam. A ja dopowiadam samplować
siebie przecież można.
To ich styl to cali oni jakich ich sobie już zapamiętałem z koncertów i po
pamiętnym The Fat of the Land. Może trochę w krzywym zwierciadle, a przez to
zalatującym tandetną komerchą. Jesteśmy na sprzedaż jak wszystko. Stylistyka
teledysku odstrasza, no i przeraża - to psychodela i chyba w tym wszystkim
najnormalniejszym jest zaraz po rytmie głos Keitha. Chwileczkę słucham ich
chyba już 10 raz. Czyżby ponowne uzależnienie, mleka, dajcie mi MLEKA. Niech
coś mi się takiego TEŻ PRZYŚNI.
Wszystko co było przed tym to dziecinada. I ciągle można do tego tańczyć. A
mi to już zaczyna się podobać. Może i wam buteleczkę? Spewnością Liam wam ją
da, a jak nie on to jego dwaj krzyczący koledzy.

Szczesc boze Skofild

Skoro masz kuz to przeczytac to przynies mi do cholery jasne mojego walkmena (koniecznie do 28.06-
kiedy to wyjezdzam)!!!!!!!!!!!!
Wczoraj bylem u brackiego i w piatek przyniose Ci "Kult Kazika"- z*******ay album (tylko bracki zgubil plyte dolaczona do tegoz albumu.... Aha...Kaska nie moze mi tego pliku przeslac na skrzynke, poniewaz maxymalnie moze to byc plik 20MB-ajtowy, a on ma cos kolo 450MB, a z kolei z twardym nie bede do niej latal(mialem juz z tym pewne klopoty....takze wymysl cos innego

do paru was

1. fate - hp ma podobno byc reaktywowany (ten papierowy). misiek - juz lece je odnawiac
3. al. - kiszczaka mozna co niedziele spotkac pod biurem ogloszen przy sobieskim albo w srody ok 17, 18 u Aktorow na Mariackiej, sam sie przekonaj co u niego

a tak w ogole to ech.

Koleo z lX lo

Hm...prawie wszystkich znasz ze swojego rocznika...
Fate pewnieby sie ucieszyła ową wiadomością....której nie omieszkam jej przekazać przykro mi kolego(którego niestety ja Latan nie kojaże ale co tam...)że nie widziałeś nas w akcji pt.Wywiadziki...
a jest o czym opowiadać!!!!!!!

swietliku

Nie wiem czy ty mnie pamietasz ale ja pamietam twoje pisanie w gratce.
Jeszcze gratka nie zginela.....
Pozdrawiam serdecznie.

ehhh

Zrobilo sie kolorowo wspominkowo i maly koncert zyczen ... i stwierdzam ze nie mam o czym tu pisac ... czytam hp codzien i chyba od 2 tyg. nie mam nic do dodania ... to mnie martwi :(((

"...Samotna w gronie przyjaciół
Marzę by ktoś mnie przytulił
By ktoś pochylił się nade mną
I głos w sobie rozczulił

Samotna na placu zwycięzców
Przechodzę pod pomnikiem wolności
Patrzę do koła – ludzie
Którym nie żal samotności

Samotna na łące pełnej kwiatów
Gdzie zając z zającem harcuje
Klękam na łonie natury
I znów tak mała się czuję

Samotna na morzu beznadziei
Gdzie myśl jak złodziej ucieka
Świadomość, tak bolesna,
Że nikt nigdzie już na mnie nie czeka

Samotna pośród miliardów
Dusz samotnych jak ja
Oczu, choć dwojga – samotnych
Uśmiechu co pustkę zna

Samotna na szczycie wszechświata
Znaczę tyle co przesypany piach
Ze świadomością, że nic nie trwa wiecznie
Rozpływam się w osamotnionych dniach..."

lilu^

to nic nie dodawaj.

Mała Zabusiu

cieszy mnie to : ))
pozdrawiam Cię równie serdecznie i życzę powodzenia : ))
mam nadzieję, ze trzymasz się cało??
papatki

Świetliku,

Dziekuję za pozdrowienia, dość rzadko tu bywam-brak stałego dostępu do internetu, właśnie czytałam zaległą pocztę, ale nie było tam listu od Ciebie, popraw się kochana.Ciepło pozdrawiam.

Nina & Phantom

Jeśli tu jeszcze dziś zajrzycie to dostałam wasze smsy i poszukam dla Was tej gazety.

Agentka Jo

Cześć! Serdeczne pozdrowienia! Jeśli możesz to przekaż też reszcie pod Sobieskim...

Inne tematy z forum

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

e-sport (4 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...

Legalne graffiti (3 odpowiedzi)

Hej! Czy znacie jakieś miejsce na legalne graffiti w Trójmieście? Mój dzieciak jara się...