Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdynia, Korzenna 16A

pełen profesjonalizm (1) Tyle razy odratowali moją kotkę, że jestem im wdzięczna do końca zycia.... KAsia zgłoś się tu gdy masz prawdziwy problem (1) Mój piesek jest już stary. Ma 15 lat. Odziedziczyłam ją w spadku po mojej... Ewa i Fisia Iza - superVET 2011 :) (1) Polecam Wszystkim tą lecznicę. Iza która na początku zajmowała się naszym... Dorka i Nelka
Super!! (1) Tak jak poniżej napisano - gdyby lekarze mieli taki stosunek do pacjenta, jak... Daniel POLECAM z całego serca (1) Chodzę do nich i z psem i z kotem. Powiem krótko: Chciałabym,żeby mój lekarz... psia i kocia mama Rewelacyjna obsługa! (1) Zajmowali sie moim pasem i kotem. Rewelacyjna obsługa nie tylko przed i w... Maciekatsea Polecam!!!! (1) Naprawde wspaniała lecznica!!! Pani Iza i Pan Marcin są wspaniali, miałam do... Wiera POLECAM! NAJLEPSZA LECZNICA W TRÓJMIEŚCIE (1) Korzystałam z różnych lecznic ale jestem bardzo zadowolona że właśnie... Kasia POLECAM! (1) Korzystałam już z usług wielu weterynarzy ale od czasu jak trafilismy do tej... Paulina Szczerze polecam!!! (1) Chodzę do tej przychodni z moim kocurem, powiem krótko: profesjonalizm... Natalia najlepsi w trójmieście !!! (1) wspaniali ludzie o cudownym podejściu zarówno do zwierząt jak ich... Dolores Bardzo polecam! (1) Byłam z moim psiakiem na usunięciu guzka po kleszczu. Zabieg wykonany bardzo... Basia i Brutus JAK DLA MNIE WSZYSTKO OK (1) ZYŁAM PIESKA ZARÓWNO U PANA JAK I PANI. SKOŃCZYŁO SIĘ NA TYM ŻE ZOSTALIŚMY... WIOLA GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!! (1) Świetni lekarze, uczciwe ceny, cudowne podejscie do pacjenta:) Szczerze... A. Najlepsza lecznica w Trójmiescie (1) warto przyjechac nawet z Gdanska. Lekarze naprawde oddani temu co robia. Nie... Krystyna Bielska Gorąco Polecam!!!!!!!!!!! (1) W tej lecznicy leczmy naszą psinkę , lekarze podchodzą fachowo i z uczuciem... klientka Gorąco polecam !!! (1) Świetni weterynarze, przerobiliśmy wiele lecznic i tą mogę z czystym sercem... Morus Leczyty tam naszego kota (1) W tej lecznicy leczmy naszego kotka, lekarze podchodzą fachowo i z uczuciem... Dwooooya Rewelacyjna lecznica!!!! (1) Polecam każdemu...wpadam tam ze swoim psiakiem regularnie, jesteśmy baaardzo... Aqratt Wreszcie prawdziwa lecznica na KARWINACH (1) Wreszcie na Kwarwinach mamy normalną ,dobra lecznicę. Bardzo gorąco... Zarębska