JA CHYBA MOGA WAM COŚ OPOWIEDZEĆ O TYM PROBLEMIE!!!!
PRZED CIĄŻĄ MIAŁAM FIGURE LALKI BARBI W CI ązy PRZYTAM 20KG
CZYLI WAŻYŁAM 70 KG WSZYSTKO POSZŁO W BRZUCH!!!
TAKŻE MYŚLELI ŻE MAM BLIŹNIAKI WSZYSTCY! :) !!
po około 5 misiącach dozszłam do siebie!!!
ALE ZOSTAŁ ZFLACZAŁY BRZUCH I MEGA ROZSTĘPY NA Nim!!
doddam że w ciąży stoowałam MUSTELLE I ELANCYL I NIC NIE DAŁO!!!!
może mustella by pomogła ale przeszłam na ELANCYL po namowie kosmetyczki TEKŻE DO DZISIAJ ZAŁUJE ZE NINE MAMÓWIŁa
MOJE ZABIEGI kometyczne:
a więc ta:
1. byłam w gabinecie i robiłam laser IPR na wzmocnienie piersi i tyłeczek - nie polecam nic nie daje szkoda pieniędzy- TO NIE BYŁ FAXEL -typowy na rozstępy- TYLKO INNY LASER....DO TEGO MIAŁAM ZABIEG RF NIC TEŻ NIE DAŁ!!! (poszłam tylko raz, moze więcej by coś dało wiecej razy, ale lekarz sam niewiedział ile mniie za to skasować ...hahah słuchajcie porażka....bo jak poszłam na wywiad to z nim cene ustaliłam potem mu sie wykasowało to w komputerze ile mam zapłacić, i się mnie ptyta czy ja pamiętam- ja na to że oczywiście ze pamiętam - po zabiegu mu mówie ile 400pln albo 600pln to było już nie pamiętam dokładnie, a on do mnie ,że za te dwa zabiegi tyle ale x 2 a ja na to że za wszystko tyle- on na to aha-zdziwiony-----także widzicie dziewczyny rynek sam narzuca wysokie ceny a my w ciemno idziemy za tym- jest to przykre, dlatego juz 2 raz tam nie poszłam)
2. Nasępnie poszłam do kosmetyczki i wziełam sobie 15 ENDERMOLOGI na nogi i na brzuch-tutaj miałam robiony masaż na ściąganie skóry)- żadnych efektów ściagających tez nie dało!!!
3,. Mezoterapia - kilka zabiegów-bezigłowa na brzuch- szkoda pieniędzy - (chyba lepszy feekt dała by igłowa) troche lepiej skóra wygląda ale tez szłu nie ma!!!! PO ZA TYM SPOORO KOSZTUJE
4. NO I SUKCES- GUAM robiłam u kosmetyczki potym skóra się napipna wygładza wygląda supper!!! polecam
TE ZABIEGI SĄ KOSZTOWNE WIĘC CHCIAŁAM O NICH NAPISAĆ ŻEBYŚCIE SIĘ NIE NACIEŁY I NIE WYDAWAŁY TEJ KASY !!!!
CO POLECAM
polecam wam na allegro kupić zestaw GUAMU pancia e gerovita jak macie celulit to na celulit guam i w domu samemu zrobić koszt bedzie o 70% tańczy niż u kosmetyczki do tego owinąc sie folią!!! JEKIEGOŚ SZŁU ZE ŚCIĄGNIĘCIEM SKÓRY NA BRZUCHU POCZĄTKU NIE BĘDZIE !!!ALE DAJE RADE!!! feekn widoczny juz po zabiegu
Warto też kupić pas neopnerowy!!!
JA KUPIŁAM JESZCZE COŚ TAKIEGO JAK DERMAROLLER i go pare razy użyłam z( serum )!!! TO TAKI SUBSTYTUT MEZOTERAPI IGŁOWEJ
Stosuje też brzuch kwas mlekowy 30% -bo przyzwyczajam brzuch do kwasów (oczywiście odpowiedni rozcieńczony), można też 70% ale sie bałam!! (TO TAKI MÓJ EKSPERTMENT....ANAPEWNO NIE ZASZKODZI :) bo kwas ma dobre czynniki)
JA BYŁAM U KOSMETYCZKI TO WIDZIAŁAM JAK ROBIŁA MI MEZOTERAPIE :) WIĘC KUPIŁAM SOBIE SPRZĘT DO DOMU KOSZT NA ALLEGO OKOŁO300-400PLN (to jest urządzenie do ultradźwięków)
A mezoterapie wygląda tak:
peling, potem serum (używała serum clarena - dostępne na allego koszt 10 ampułek -100pln) na to serum jeździała po brzuchu tym Ultra dźwiękiem, a potem plastyczn amaska z algo ściagająca!!!
także sAMEMU można sobie to wykonać- koszt zakupów na allego 550 pln za 10 ampułek + sprzęt + algi - AJ EDEN ZABIEG U KOSMETYCZKI -200-250pln
fajne jeszcze analazłam info tutaj na temat brzucha :
http://www.sfd.pl/ZwisajÄ
ca_skĂłra...-t409674-s1.html
TAM PAN PISZE O PEWNEJ MASECZCE!!!
pełna podziwu jestem!!!chyba daje rade!!!