Zwrot podatku 2020

Czesc. Zastanawiam sie, czy ktos rozliczal PIT w styczniu i dostal juz zwrot. Jak dlugo zekaliscie w zeszlym roku na zwroty i z ktorego US?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Zwrot podatku 2020

I co wpływa wam zwrot US Wejherowo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mnie zastanawia to czy US Puck wysyła zwroty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak poszly dzis przelewy I US Gdansk.Zlozylam online 25ego lutego i dzis dostalam zwrot.

Zwrot dziś 30.03 wysłałam pit papierowy 21 stycznia , kasa na poczte , I us gdańsk
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To zależy od tego ile zarabiasz o jak się rozliczasz czy z dziećmi z mężem itp. Nie da się orientacyjnie powiedzieć jaka kasa

Ja dopiero zaczęłam pracować jako niania na umowie, mogę się orientacyjnie dowiedzieć w jakiej wysokości jest zwrot podatku jeśli co miesiąc się odprowadza składki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja7.03
Też mam taki status od kilku dni...

Co rok ta sama śpiewka. Prędzej czy później kasa będzie.. Dywagacje, licytacje i żale nie pomogą. Cierpliwości :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wydaje mi się że ci co składali przez e-pity dostają szybciej niz ci co wysyłali przez e-deklaracje. Dzwonilam do us kiedy będzie zwrot to babka się pytała przez jaki portal składałam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiadomo od czego to tak naprawdę zależy niektórzy później złożą i mają a Ci z lutego jeszcze czekają nie na nadąży za tymi urzędami pozdrawiam

Składałam pit przez internet 6 marca do 3 urząd w Gdańsku . 8 dni temu była zmiana statusu na już zajmujemy się Twoim zwrotem. Dzisiaj otrzymałam zwrot na konto.

Skladalam 6 marca przez internet.

A kiedy pani składała i czy przez internet?

U mnie jest to samo . Zwroty dalej brak

U mnie komunikat pisze że zajęli się moja nadpłatą od komunikatu minęło 8 dni a pieniążków brak na koncie rozliczalam się internetowo

Ktoś z woje. podlaskiego dostał już zwrot? Ja czekam prawie miesiąc i nic.

A co jeżeli zalogował się przez bank i jest informacja ze nie ma żadnych dokumentów za rok 2019? A za rok 2018 jest? Co to może oznaczać?

Ta strona nie działa podobno dlatego nie możesz, dziś dzwoniłam do US i Pani mi powiedziała że nie dziala

Możesz zalogować się podając pesel jeden z przychodów za 2018 ( jeśli jest kilka przychodów to wpisujemy tylko jeden) i tak samo za 2019 . W następnym kroku trzeba wpisać kwotę nadpłaty za 2018 rok

Jak przez bank? Nie widzę u siebie takiej opcji. Chciałam przez pesel się zalogować ale to nie idzie.

Inne tematy z forum

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...