Zwrot podatku 2020

Czesc. Zastanawiam sie, czy ktos rozliczal PIT w styczniu i dostal juz zwrot. Jak dlugo zekaliscie w zeszlym roku na zwroty i z ktorego US?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

A masz założony profil zaufany? Ja loguje się na podatki.gov.pl poprzez profil zaufany. Jeśli go nie masz możesz zalogować się przez bank :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A powie mi ktoś dlaczego nie mogę zalogować się na e-pity? Wpisuje wszystkie dane które są potrzebne i nic.. i nie wiem czy przez telefon to nie działa czy jak?

Ja też niewiem jak oni rozliczają składałam razem ze szwagierką 20lutego elektronicznie ona dostała a ja jeszcze nie US Gniezno

Pit rozliczony 3.03 internetowo we wtorek listonosz przyniósł zwrot. II us Gdynia

U mnie zmienił się komunikat w czwartek, po weekendzie we wtorek dostałem zwrot.

U mnie wysłany pit 5 marca I dzisiaj zmienił się status, że pit dotarł i już zajmują się wysłaniem mojej nadpłaty. Myślę że po tym komunikacie trzeba odczekać jeszcze minimum kilka dni. Pozdrawiam ze Słupska

Mój 21. 01 i już mam że zajmują się zwrotem licze ze na dniach bd kasa

To ciekawe od czego to zalezy

rozliczali super. my w zeszłym roku wysłalismy poleconym pod koniec stycznia - wiadomo termin był od 15 lutego a zwrot był na koncie 20 lutego czyli pięć dni. w tej chwili mój pit wpłynął do urzędu 24.01. i nic

Nie wiem, jak oni to rozliczają.

no tak czyli nikt....pewnie jeszcze długo nie dostaniemy

dostał ktoś w ogóle zwrot w tym tygodniu? może przez sytuację w kraju wszystko wstrzymali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

początkowo myślałam że np każdy zajmuje się innym nazwiskiem czy adresem, ale x mężem mamy to samo nazwisko i adres więc chyba bawią się w wyliczankę. Może czesc z nas nigdy nie dostanie bo kryzys idzie. Jyz zwalniają ludzi z dużych firm.

Masakra w tym roku trzeba tyle czekać ,jedni szybciej dostają a później wysyłają ,o co chodzi???

i to jest us warmińsko-mazurski dno

Ja też 27 luty i cisza. Jeszcze mnie niemiły pan w US olał jak próbowałam się coś dowiedzieć telefonicznie. Mąż rozliczył się tak jak ja tylko, że 14 marca i kaset dostał 20 marca. Ja czekam już 28 dni i cisza. Także tak to jest. Rozlicz się szybciej to dostaniesz szybciej. Aha tak figę z makiem.

Mam to samo.. tyle że złożony 27lutego, komunikat "przygotowujemy dla ciebie zwrot "od 2 tygodni

Też złożone 5marca internetowo i tak samo pisze że już się zajmują ale nie wyplacaja

Ja czekam od 5 marca przez internet wysłane i pisze że już zajmują się zwrotem mojej nadpłaty a jeszcze nie mam na koncie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja gniezno czekam od 20lutego i cisza

Inne tematy z forum

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...