A powie mi ktoś dlaczego nie mogę zalogować się na e-pity? Wpisuje wszystkie dane które są potrzebne i nic.. i nie wiem czy przez telefon to nie działa czy jak?
U mnie wysłany pit 5 marca I dzisiaj zmienił się status, że pit dotarł i już zajmują się wysłaniem mojej nadpłaty. Myślę że po tym komunikacie trzeba odczekać jeszcze minimum kilka dni. Pozdrawiam ze Słupska
rozliczali super. my w zeszłym roku wysłalismy poleconym pod koniec stycznia - wiadomo termin był od 15 lutego a zwrot był na koncie 20 lutego czyli pięć dni. w tej chwili mój pit wpłynął do urzędu 24.01. i nic
początkowo myślałam że np każdy zajmuje się innym nazwiskiem czy adresem, ale x mężem mamy to samo nazwisko i adres więc chyba bawią się w wyliczankę. Może czesc z nas nigdy nie dostanie bo kryzys idzie. Jyz zwalniają ludzi z dużych firm.
Ja też 27 luty i cisza. Jeszcze mnie niemiły pan w US olał jak próbowałam się coś dowiedzieć telefonicznie. Mąż rozliczył się tak jak ja tylko, że 14 marca i kaset dostał 20 marca. Ja czekam już 28 dni i cisza. Także tak to jest. Rozlicz się szybciej to dostaniesz szybciej. Aha tak figę z makiem.