Zwrot podatku 2020

Czesc. Zastanawiam sie, czy ktos rozliczal PIT w styczniu i dostal juz zwrot. Jak dlugo zekaliscie w zeszlym roku na zwroty i z ktorego US?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

A masz założony profil zaufany? Ja loguje się na podatki.gov.pl poprzez profil zaufany. Jeśli go nie masz możesz zalogować się przez bank :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A powie mi ktoś dlaczego nie mogę zalogować się na e-pity? Wpisuje wszystkie dane które są potrzebne i nic.. i nie wiem czy przez telefon to nie działa czy jak?

Ja też niewiem jak oni rozliczają składałam razem ze szwagierką 20lutego elektronicznie ona dostała a ja jeszcze nie US Gniezno

Pit rozliczony 3.03 internetowo we wtorek listonosz przyniósł zwrot. II us Gdynia

U mnie zmienił się komunikat w czwartek, po weekendzie we wtorek dostałem zwrot.

U mnie wysłany pit 5 marca I dzisiaj zmienił się status, że pit dotarł i już zajmują się wysłaniem mojej nadpłaty. Myślę że po tym komunikacie trzeba odczekać jeszcze minimum kilka dni. Pozdrawiam ze Słupska

Mój 21. 01 i już mam że zajmują się zwrotem licze ze na dniach bd kasa

To ciekawe od czego to zalezy

rozliczali super. my w zeszłym roku wysłalismy poleconym pod koniec stycznia - wiadomo termin był od 15 lutego a zwrot był na koncie 20 lutego czyli pięć dni. w tej chwili mój pit wpłynął do urzędu 24.01. i nic

Nie wiem, jak oni to rozliczają.

no tak czyli nikt....pewnie jeszcze długo nie dostaniemy

dostał ktoś w ogóle zwrot w tym tygodniu? może przez sytuację w kraju wszystko wstrzymali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

początkowo myślałam że np każdy zajmuje się innym nazwiskiem czy adresem, ale x mężem mamy to samo nazwisko i adres więc chyba bawią się w wyliczankę. Może czesc z nas nigdy nie dostanie bo kryzys idzie. Jyz zwalniają ludzi z dużych firm.

Masakra w tym roku trzeba tyle czekać ,jedni szybciej dostają a później wysyłają ,o co chodzi???

i to jest us warmińsko-mazurski dno

Ja też 27 luty i cisza. Jeszcze mnie niemiły pan w US olał jak próbowałam się coś dowiedzieć telefonicznie. Mąż rozliczył się tak jak ja tylko, że 14 marca i kaset dostał 20 marca. Ja czekam już 28 dni i cisza. Także tak to jest. Rozlicz się szybciej to dostaniesz szybciej. Aha tak figę z makiem.

Mam to samo.. tyle że złożony 27lutego, komunikat "przygotowujemy dla ciebie zwrot "od 2 tygodni

Też złożone 5marca internetowo i tak samo pisze że już się zajmują ale nie wyplacaja

Ja czekam od 5 marca przez internet wysłane i pisze że już zajmują się zwrotem mojej nadpłaty a jeszcze nie mam na koncie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja gniezno czekam od 20lutego i cisza

Inne tematy z forum

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...