Zwrot podatku z US - za rok 2016

Zgodnie z coroczną tradycją piszcie kto już złożył zeznanie, kto czeka na zwrot, a może ktoś już dostał pieniążki ??
Oczywiście nie zapomnijcie podać jaki US.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tylko z tego co widać na forum to co 2-3 osoba jest bardzo potrzebująca ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kati ja miałam odliczenie na dziecko. Może to jakaś mała różnica ale widać, że już z tego okresu wypłacają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiadomo każdy chce odzyskać swoje pieniążki jak najszybciej .Nie wiesz czy osoba która tak się niecierpliwi, nie potrzebuje tych pieniążków już teraz w tym momencie na coś konkretnego (szczepionka dla dziecka ,wpłata zaliczki na wakacje itd ) .Nie oceniajcie.Nie każdemu jest obojętne kiedy przyjdzie zwrot.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hmmm kjopa3 ja skladalam elektronicznie 02.03 I US Gdansk a pieniazkow na koncie jeszcze nie mam, moze jakas korekta mnie czeka

Ja też nie rozumiem tego wydzwaniania i chodzenia po US. Mają 3 miesiące na zwrot więc po co się tak nakręcacie. Dajcie tym ludziom pracować. Zamiast rozliczać pity oni tracą czas na udzielanie info bo ktoś płacze, że nie dostał zwrotu po 2 tyg. Ludzie ogarnijcie się
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Składałam 03.03 elektronicznie i dziś zwrot na konto. I US Gdańsk.

Przecież dopiero miesiąc minął, czy ten zwrot to naprawdę aż taka ważna sprawa żeby fatygować sie kilkukrotnie do US?come on....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dziękuję za info i pójdę jeszcze raz bo.skaladalam 27 i jest cisza

Ja wchodziłam do stanowiska nr 2 jak dobrze pamiętam bo w 2 i 4 można było zasięgnąć informacji i jeszcze całkiem obok pani tylko przyjmowała zeznania.

II US koszalin.
Ktos składał?
Ktos otrzymał?
Ja składałam 3.03 do tej pory totalna cisza :)
Pan w ogóle nie odbiera telefonów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pójdę jeszcze raz.A mogłabyś mi powiedzieć do jakiego stanowiska podeszła?

Ja złożyłam osobiście w II US Gdynia 02.03.2017. Czekam. W zeszłym roku złożyłam 7 kwietnia i w połowie czerwca dostałam zawiadomienie o konieczności dokonania korekty. Potem czekałam do sierpnia na zwrot. Takze 2 w Gdynia ma czas...

Cleo to dziwne bo ja byłam w poniedziałek i mi Pani udzieliła informacji, że niby mój zwrot w poniedziałek został zlecony i miał wyjść z I US we wtorek natomiast do dnia dzisiejszego nic jeszcze nie dostałam.
Pit złożony 22.02 elektronicznie- zwrot na konto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie robią zwrotu raz w tygodniu - jeden zwrot dostałam w piątek a drugi we wtorek

05.03 zwrot 28.03 III Us Gdańsk

Ja dziś pojechałam do I Us w Gdańsku z zapytaniem o mój zwrot, niestety żadnej odpowiedzi nie uzyskałam oprócz tego że mają 3 miesiące czasu. PIT złożony 27.02. W formie elektronicznej.

II US Gdańsk złożone osobiście 17.03 - 27.03 zwrot

Ciekawe czy robią przelewy tylko raz w tygodniu czy kilka razy

e-deklaracja wysłany PIT 1.03. przelew na koncie 27.03. III US Gdańsk

28.02.

Inne tematy z forum

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam