Życzenia od Banasia

Pisowska bolszewicka władza pozbawiona resztek honoru, traci niepowtarzalna okazje by siedzieć cicho.

Banaś, modelowy funkcjonariusz PiS-Komuny, zwrócił się do Polaków w przedświątecznym okresie z przesłaniem :
Na Nowy Rok życzę, aby Państwo poczuli, że nasz wielki Dom, który nazywamy Polską, zapewnia nam wszystkim ciepłe słowa i nakrycie. Że dba o nas tak samo, jak my staramy się dbać o niego.

https://www.nik.gov.pl/aktualnosci/zyczenia-z-okazji-swiat-bozego-narodzenia-2019.html

Dbajmy zatem Polacy, mieszkańcy Drugiej Peerel o siebie, tak jak ja dba o siebie bolszewicka neo-komunistyczna władza z Partii PiS.
Niech stać Was będzie na to, by tak jak władza czerpać zyski z kamienic, które przekażą wam AK-owcy.
Niech nierządem stojące kamienice służą uciesze waszych ciał, a ukrywane przed Państwem podatki niech pokażą jak głęboko macie nas wszystkich w doooooopie.

Do kompletu brakuje jeszcze życzeń od Dwukrotnie Certyfikowanego Sądownie Kłamcy i Nocnego Gwałciciela Konstytucji.

Wesołych Świąt !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Życzenia od Banasia

Gdyby zatrzymał się w pewnym momencie byłoby wszystko ok. Ale tekst o "ciepłych słowach" i "dbaniu o nas" zdecydowanie mnie rozbawił a przeczytałam całość :D Tak...sporo ciepłych słów może przeczytać albo usłyszeć każdy kto ma trochę inną wizję świata niż "suweren" albo "wybrańcy narodu" Tę dbałość również poznałam na własnej skórze w ramach szarpaniny o w miarę sensowne leczenie i rehabilitację dla swojego schorowanego ojca. W ramach świątecznych życzeń napiszę krótko - nie życzę tego nikomu. A od "naszego wspólnego domu" zaczynam chcieć jednego - żeby się ode mnie odczepiło :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejni po Banasiu, PiS-Komunustyczni funkcjonariusze bolszewickiej partii nie korzystają z okazji by w święta milczeć.

Nocny Gwałciciel Konstytucji, ten który stwierdził ze nie można być przecież prezydentem wszystkich Polaków dziś zachęca do wspólnoty przy śpiewaniu kolęd.

https://youtu.be/9nKUi8-wiTA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jak uczucia po wynikach wyborów? (12 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...