Życzę nam byśmy odprawili w cholerę prezesa i jego bandę. Dac im po 100 paszport w jedną stronę i zasadzić kopa w d...e na drogę. Przepraszam za taką formę życzenia, ale innej dla nich nie przewiduje.
A ja życzę nam wszystkim więcej życzliwości, otwartości, odwagi w podejmowaniu decyzji-i gotowości wzięcia odpowiedzialności za nie.I mniej zawiści, podejrzliwość i ochoty do snucia spiskowych teorii dziejów :). W takich warunkach prezes i jemu podobni nie mieliby zbyt dużej siły przebicia :D
W Giżycku pojawiły się plakaty z wizerunkiem prezesa z opaską na oczach. Podpis : " Będziesz siedział bandyto".
Pamiętam jak gdańscy PISiarze cieszyli się na widok podobnych plakatów z wizerunkiem Pawła Adamowicza.
Mnie pozostaje skomentować giżycki incydent : bynajmniej.
Na pewno nie pomogli sprawie. Czy z Kijowskim, czy bez niego , nie zmieni to powodu dla którego powstał ten społeczny ruch. Może wyłoni się przy okazji ktoś nowy, z charyzmą i zaufaniem.
Pisy szczekają, a karawana pójdzie dalej.
jak złodziej prowadził karawane ..to ja nie wiem co w trumnie było..to wieksza zagadka od smolenskiej jest..
a tak nawiasem czemu obaj wodzowie tak sie w jednym czasie podłozyli...nie powiem ,ze przyjemnie było nagłówki przeczytac nawet...to jakby sie ktos tak ładnie i głupawo posliznał
widac jednak czesci z członków autorytet sie jedynie rozmazał..a nie runał na du...
kiedys mawiali jakie przywodcy takie idee rewolucji..ale to nowa era jest ..
wszystko sie pie....przepraszam
do góry nogami staje