Życzenia

Życzę nam byśmy odprawili w cholerę prezesa i jego bandę. Dac im po 100 paszport w jedną stronę i zasadzić kopa w d...e na drogę. Przepraszam za taką formę życzenia, ale innej dla nich nie przewiduje.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Życzenia

A ja życzę nam wszystkim więcej życzliwości, otwartości, odwagi w podejmowaniu decyzji-i gotowości wzięcia odpowiedzialności za nie.I mniej zawiści, podejrzliwość i ochoty do snucia spiskowych teorii dziejów :). W takich warunkach prezes i jemu podobni nie mieliby zbyt dużej siły przebicia :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Giżycku pojawiły się plakaty z wizerunkiem prezesa z opaską na oczach. Podpis : " Będziesz siedział bandyto".
Pamiętam jak gdańscy PISiarze cieszyli się na widok podobnych plakatów z wizerunkiem Pawła Adamowicza.
Mnie pozostaje skomentować giżycki incydent : bynajmniej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

prezes Kijowski? Czy chodzi o zawijanie kasiory?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Rozwiń swoją myśl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy to o jasnowidzach z Giżycka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

koko : sposób formułowania zdania przez ciebie, uniemożliwia odniesienie się do jego bezsprzecznie głębokiej myśli.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

wiem, ale co chwila paerskam śmiechem jak pomysle o waszych liderach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na pewno nie pomogli sprawie. Czy z Kijowskim, czy bez niego , nie zmieni to powodu dla którego powstał ten społeczny ruch. Może wyłoni się przy okazji ktoś nowy, z charyzmą i zaufaniem.
Pisy szczekają, a karawana pójdzie dalej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardziej karawan niż karawana.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

jak złodziej prowadził karawane ..to ja nie wiem co w trumnie było..to wieksza zagadka od smolenskiej jest..
a tak nawiasem czemu obaj wodzowie tak sie w jednym czasie podłozyli...nie powiem ,ze przyjemnie było nagłówki przeczytac nawet...to jakby sie ktos tak ładnie i głupawo posliznał
widac jednak czesci z członków autorytet sie jedynie rozmazał..a nie runał na du...
kiedys mawiali jakie przywodcy takie idee rewolucji..ale to nowa era jest ..
wszystko sie pie....przepraszam
do góry nogami staje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?