Życzenia

Wszystkim mieszkańcom, tym rdzennym i tym przyjezdnym składam najlepsze życzenia.

Żebyśmy byli dla siebie życzliwi.
Żebyśmy nie tworzyli sztucznych podziałów.
Żebyśmy dbali wspólnie o dobro naszej miejscowości.

Dużo szczęścia, zdrowia i pomyślności :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tobie również :) Wszystkiego co Najlepsze!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

piękna wypowiedź,nawzajem Vojtkowi !

(czy mam wyliczyc co mi do szczęscia potrzebne? pan do przestawiania mebli,pani do ogarniecia kwitow prywatnych ,pan informatyk,
ktory spowoduje że laptop z obłednym WIN 10 ruszy...sterta zlecen,to na na jakies 3 miesiace,w godz 10-14)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bądźmy dla siebie mili i życzliwi we wszystkie dni, niezależnie od poglądów, miejsca zamieszkania, pochodzenia -miejscowi i przyjezdni... i niech Nowy Rok będzie dla wszystkich szczęśliwy ... z podziękowaniami dla autora tej miłej inicjatywy świątecznej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczęśliwości... nie wiem tylko kiedy zaczyna się być miejscowym... a do kiedy jest się przyjezdnym... może warto zamiast nas dzielić mówmy o sobie po prostu... mieszkańcy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ bassa nad sklepem wielobranżowym "u Pana Mirka Bieszke", od około miesiąca jest działający nowy serwis informatyczny, skorzystałem z niego, przy reanimowaniu "lapka"...polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Łańcuchowa piła motorowa a normy hałasu . (34 odpowiedzi)

Czy koło Was też "kulturalni" sąsiedzi przygotowują opał do kominka ? I piłują całe dnie ? W...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...