Żylaki - dobry lekarz

Witam,
czy ktos może polecić mi dobrego, sensownego i do tego nienadętego lekarza, któremu nie wydaje się że jest Bogiem, tylko zajmuje się leczeniem a nie gadaniem i nie uważa swoich pacjentów za skonczonych idiotów, którym robi łaskie że w ogóle z nimi rozmawia? byłam juz u dr Rigalla, Piankowskiego i jeszcze jakiegos którego nazwiska nawet nie pamiętam. Jeden lepszy od drugiego...
Jeśli ktoś może mi kogos polecic to będę wdzięczna.

Ps. Nie nawidzę NFZ i całej służby zdrowia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Żylaki - dobry lekarz

PODCZERWIEŃ !!!!!!!!!!!!!! Żylaki to nic innego jak stan zapalny. Podczerwień leczy wszystkie stany zapalne. Poczytaj o zastosowaniu podczerwieni w kosmetyce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja moge polecic dr Zajaca.przyjmuje w swissmedzie i w horyzoncie.Jest naprawde fachocem w swojej dziedzinie i przedewszystkim nie naciga na kase!

a ten znowu swoje - podczerwien hahahahaha ;);):):):)

polecam dr Rumianowskiego - moj maz mial zabieg u niego na zylaki metoda obstrzykiwania - a mial dos spore - zylaki sie obsuszyly czyli obumarly i do tej pory nie odnowily

czyli mial skleroterapie?

Wspaniale są maści z kasztanów i pijawek. I ruch np.rowerek

Jeśli zawiodłaś się już na tylu lekarzach to spróbuj się umówić na wizytę do Dr Szulara mojej mamie pomógł i jest z niego zadowolona a przede wszystkim widać efekty leczenia, tez woziłam ją po różnych szpitalach i na NFZ każdy nas odsyłał z kwitkiem albo od razu straszył operacją.

Inne tematy z forum

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...