a ja sie nie zgadzam

bylam dwa razy zarejestrowana w urzędzie pracy i naprawde nie moge narzekac. owszem stanie w kolejce do rejestracji mogloby byc krotsze, ale nie spotkalam ANI JEDNEGO PRACOWNIKA pup, ktory bylby dla mnie niemily, czy nie chcial udzielic informacji. a wrecz przeciwnie - mimo, ze nie orientuje sie zbytnio w kwestiach prawnych, ubezpieczen, itp., wszystkie ososby, ktore tam spotkalam cierpliwie tlumaczyly mi wszystko co trzeba. chcialam nawet skorzystac z dofinansowania na wlasna dzialalnosc, ale w miedzyczasie znalazlam prace. ale i tak uwazam ze jest to fajny punkt w ofercie urzedu. a ze pracy trzeba szukac samemu - to oczywiste, przeciez nikt nie bedzie nikogo wyreczal!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: a ja sie nie zgadzam

no rzeczywista rzeczywistość tylko Panie w UP sa opłącane i to nie zle-wiec troche inwencji mogłyby wykazac we współpracy z pracodawcami jak równiez z bezrobotnymi.Uwazam,ze połowa z nich jest zbędna w tym urzedzie -sama kiedyś w nim pracowałam jako pracownik interwencyjny wiec znam to od podszewki.Dlaczegóz to własnie UPnie postara sie o prace płatne na rzecz miasta w którym jest brud,smród .dlaczego nie ma prac do mycia autobusów.tramwaji.kolejel itd...itp..... DO dupy z tym całym urzedem co lepsze oferty i tak dostaja znajomi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0