a ja znowu z sylwestrem mam kłopoty

Temat dostępny też na forum: Wzgórze św. Maksymiliana
chyba tak od trzech moze czterech lat nie mam co ze soba zrobic w ten cholerny wieczór,gdzie wszyscy sie ciesza i bawia ,za oknem szaleja jakies wybuchy aja sama ze soba .Kiedys było troche inaczej ,kiedyś przed rozwodem.Czasami mam ochtę zawołać KTO JESZCZE!!!!!!!.Pewnie nie jestem osamotniona w swojej samotności sylwestrowej.Odezwijcie sie może ktos ma pomysł ,może gdzies razem.Byleby znowu do pewnie 4 nad ranem słyszeć docierające z oddali odgłosy zabawy ,tych cholernych petard itd ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: a ja znowu z sylwestrem mam kłopoty

to znowu ja pomyłka stylistyczna....Byleby znowudo pewnie 4 nad ranem NIE słyszeć docierających z oddali odgłosów zabawy,tych cholernych petard itd................
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idź na żywioł Samodzielna.
Otwórz okna w tę noc, wystaw kolumny głośnikowe na parapet odpal jakąś hardkorową muzę, w dzbanki od kwiatów wstaw sztuczne ognie i i je podpal.
I niech się pali, niech się pali a sąsiedzi niech pukają do drzwi. :)
Pomieszaj smirhoffa z redbullem i dobrze zmroź. (zawczasu organoleptycznie skosztuj czy nie za słabe)
I tańcz przy oknie.
I tak przed północą jak już zobaczysz jakieś przystojnego facia sunącego ulicą ( oj z pewnością zobaczysz - oni w tę noc wypełzają na miasto) to go zawoła, żeby potwierdził czy drink ma dobre proporcje.

http://www.youtube.com/watch?v=ASTtkFFMSV4

Kurna monotematyczny jestem.
Weźkaj narty i zasuwaj do Szczyrku.
Ludzi najbardziej łączą pasje.

Ja spylam do Rotterdamu do max frienda.
Nakupił mnóstwo francuskich win.
To będziemy kiperować.

ps. sukcesów i pół kilograma kreatywności życzę.

a ja w końcu zadzwoniłam do kolezanki i do drugiej .Jak dobrze się stanie to trzy kobitki będa nie same tego dnia.A teraz lecę nad morze z psem może porobię troche zdjęć bo sie piknie zrobilo.Aż szkoda zalegać w domu.Potem małe sprzątanko i 19 zero zero piwo sie poleje.

http://www.tekstowo.pl/piosenka,depeche_mode,walking_in_my_shoes.html
piękne siedze gram w mahjong i słucham DEPESZÓW

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (155 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...