a miało być tak pięknie

Zajęcia teoretyczne pzreprowadzone zostały w sposób profesjonalny-obszernie i na temat.
Nadzieja na lepsze jutro minęła wraz z nadejściem praktycznej strony medalu. Chaos, dezorganizacja, przekładanie terminów to tylko mała cząstka równi pochyłej no zniechęcenia kursanta. Poziom nauczania trzech instruktorów (Michał, Paweł, Krystian) jest zadowalający, jednak najlepiej przygotowany instruktor nie ma wpływu na atmosferę, która gęstnieje z wraz z upływem czasu. Umawianie dwóch kursantów na jedną godzinę, nie stawianie się na umówiony termin, 10h jazdy robione w dwa tygodnie, niemiłosierne przeciąganie się w czasie..Godziny jednak trzeba było wykorzystać, bo umowa nie przewiduje zwrotu kosztów.
Uciekłam. I jestem szczęsliwą posiadaczką prawo jazdy, które zawdzięczam innej szkole.
NIE POLECAM.
Uciekłam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: a miało być tak pięknie

Miałam bardzo podobną sytuację, a moja opinia została usunięta przez właściciela Alfy. Nie polecam ciągłe zmiany instruktora nie wpływają pozytywnie na naukę jazdy. Nie wiem czy miałam takiego pecha czy te pozytywne opinie wystawili sobie sami.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

tez dużo myśli kotłowało się po mojej głowie...bliźniaczo podobne do Twoich. Ale tego już się nie dowiemy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja faktycznie jestem absolwentem a nie pracownikiem ALFY i wystawiłam im bdb opinię bo uważam, ze to mili ludzie, którzy się starają, ja prawko zdałam a też jeździłam z 3 instruktorami, wiec powiedzmy, ze to nie ma znaczenia, jak ktos ma zdać to zda. Fakt, czasem było spóźnienie instruktora o 10-15 minut ale komu się nie zdarza. Nie zdarzyło mi się, żeby instruktor nie stawił się na umówioną jazdę a jeżdziłam z nimi około 50 h. Jak były odwoływane, to wiele wcześniej. Myślę, ze miałaś ogólnie pecha, jeśli tak Ci sie poskładało nieszczesliwie, jak piszesz. Ja jestem zadowolona, egzamin zdałam, jazdy z kilkoma instruktorami sa właśnie dobre moim zdaniem bo każdy przekaze coś innego. Także wydaje mi się, że przesadzasz....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja też nie polecam... Drobnostka 10-15 minut spóźnienia to mało za każdym razem ?

10 minut x 30 godzin = 300 godzin spóźnienia czyli 5 godzin jazdy mniej !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie napisano, ze za każdym razem...czepiasz siev
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja również nie polecam, spóźnienie to mało....czasem potrafią po prostu olać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0