właśnie w czym wasze mamusie będą na ślubie?chcemy z moją wybrać się na małe turnee po sklepach, wiecie może gdzie warto zajrzeć?najlepiej gadńsk lub wrzeszcz...
00
Re: a nasze mamy???
~basik
(20 lat temu)
o wlasnie gdzie pani w wieku 50- 60 lat moze kupic fajny, elegancki i nie drogi ciuch.
Obie z Mama nie znosimy zakupow.
Jest jeden taki sklep z eleganckimi strojami wizytowymi w Alfa Centrum na 1 piętrze na przeciwko sklepu z biżuterią - wydaje mi się, że nazywa się MONA.
00
unplushak
(20 lat temu)
my wlasnie zaczynamy poszukiwania w przyszlym tygodniu i tez nie bardzo wiemy gdzie...
a propos: czy Wasze Mamy sa tez takie "wybredne" jak moja? ehh :) gorzej z nia niz ze mna...
00
~ktos
(20 lat temu)
Ten temat byl dyskutowany na forum 2 (slownie DWA) dni temu; zobacz tu.
Wyszukiwarka, dziewczyny, wyszukiwarka!!!
00
~halsi
(20 lat temu)
ja z mama zrobilysmy maly rekonesans. teraz w sklepach sa resztki sukien i kompletow sylwestrowo - karnawalowych - na wesele to troche nie pasuje i przebrane juz. kostiumy tez raczej w wydaniu jesienno - zimowym. poczekamy jak pojawia sie wiosenne kolekcje. ale cos mi sie zdaje ze skonczy sie na szyciu bo to taniej jednak i nie wyglada sie jak polowa wesela.
00
UB
(20 lat temu)
w Arytonie można coś fajnego wypatrzyć w Klifie a w Alfie też jest sklep na parterze koło perfumerii tam znajdzie się coś dla mam w wiekszych rozmiarach :)
00
~monika1
(20 lat temu)
moja mama na ślub tradycyjnie w beżowej garsonce, na weselu w spódnicy i bluzce czerwonej w kwiaty.
Mama jest trochę grubsza więc nie moze pozwolic sobie na obcisłą seksowną sukienkę
Mama męża miała długą suknię na ramiączkach w kolorze ciemnego różu