a żeby było mało...

...to teraz nie wolno wnosić własnych napojów, przekąsek, jedynie te kupione u nich w barku. Nie dość, że w tym barku ceny są koszmarnie wysokie, to jeszcze jest się skazany na czekanie kilunastu minut, bo zanim nasypią dzieciakom tego popcornu, to zacznie się senas. Ale to że nie mogę sobie wziąć ulubionej kawy z Coffeheaven, a dzieci z własnymi soczkami są zatrzymywane przed bramką, to już jest czysty skandal.
I tak jak pisali przedmówcy, przy takich cenach jeszcze droższy parking i zaplute okulary.
Dno i pięć metrów mułu.
Rezygnuję z multkina, osobiście bojkotuję i mam nadzieję że nie ja jedyny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: a żeby było mało...

Zapis o zakazie wnoszenia produktów nabytych poza kinem jest w regulaminie od zawsze i nie są to żadne nowości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Regulamin mówi jasno ...Więc w czym problem ? Do teatru też nie wpuszczą pana z "Ulubioną kawą z Coffeheaven" i tak było od zawsze lecz nie zwracano na to uwagi... Do czasu. A co do okularów to chcę poinformowac pana że po każdym użyciu okulary SĄ PRANE !!!! i krople na ich szkłach to resztki wody i środków myjących a nie ślina !! Za parking kasuje GEMINI a nie Multikino. Ja widzę problem w tym że ludzią udeża do głowy demokracja... Myślą że w cenę biletu mają wliczone nabrudzic, poniżyc pracowników i nie pomyślą że kino ma także swój regulamin.. i to jest ŻAL
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja z nich też zrezygnowałam, przez parking właśnie, niby 50 % zniżki się należy, ale za każdym razem panie w kasie mówią że pan naliczy a potem okazuje się że to one powinny nabić zniżkę, ale jak jak bilet kupiony przez internet i nie ma się wydruku? Żenada
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0