absurd i kpina

Rozumiem, że są korki i autobusy sie spóźniają, ale to co przeżyłam dzisiaj to jakaś kpina. Czekałam na przystanku Emaus w kierunku Kokoszek ponad 40 min i nie przyjechał ani jeden autobus. wg rozkładu powinno przyjechać ich aż 5!!!! Przez to spóźniłam sie do pracy ponad pół godziny. Niestety przez dwa tygodnie jestem zmuszona korzystać z komunikacji miejskiej, tylko może ktoś mnie będzie tłumaxczył codziennie przed szefem za spóźnienia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: absurd i kpina

dojazdy liniami 167, 168 to jest jeden wielki zart!! 167 w ogole sie nie pojawia, a nawet jak sie pojawia to zaraz za nim jedzie 168 ??? o co chodzi!!!!! naprawde trzeba miec stalowe nerwy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

i jeszcze nie jezdzi autobus 161, to jest dopiero udogodnienie!!!! gratuluje pomyslu i czekam na wiecej takich.... nie zycze nikomu aby dojezdzal na kokoszki, bysewo, kielpino itp!!!!!!!! ja niestety musze codziennie!!!!!

codziennie rano na jasieniu dochodzi do dantanskich scen.. mamy XXI wiek a ludzie podrożują w warunkach gorszych niż swinie wiezione na targ.. Tymczasem w centrum miasta zasuwają puste autobusy.. Gdzie sens, gdzie logika

Trochę szacunku do pasażerów. Jeżdzę codziennie rano do szkoły liniami 167 i 168 więc w ciągu tygodniu jak mamk na 9:20 i wyjdę o 7 na autobus to wtedy zdąrzę do szkoły na czas ale jak bym wyszła o 8 gdzie mam prawie półtorej godz. do lekcji to się spuźnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KPINA Z LUDZI !!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0