raczej rozczarowuje niż zachęca
Zastanawiam się skąd tak rewelacyjne opinie na portalu, chyba Panie same sobie je wpisują. Byłam tam raz by porozmawiać na temat skorzystania z jazdy, po wcześniejszej rozmowie telefoniczej, oczywiście poinformowano mnie iż mogę przyjechać. Pani z którą rozmawiałam wcześniej telefonicznie nie miała na miejscu czasu bo stwierdziła iż jest zapracowana, ze zdziwieniem zapytała O co właściwie chcę zapytać???? Właściwie to już o nic, bo nie polecam tej szkółki. Po prostu fabryka, jest sezon to jeździmy i zarabiamy ile się da. To nie jest moja, właściwie córki pierwsza przygoda z nauką jazdy, ale czegoś takiego to jeszcze nie widziałam. Miałam wrażenie że to ja się Pani proszę o jazdę, a Pani mi robi wielką przysługę. Nawet nie raczyła się Pani przedstawić. Gdy przyjechałam na miejsce zobaczyłam chaos: tak jak w fabryce, jedni zsiadają a następni wsiadają, szybko bo zaraz będą następni. Brak podejścia do klienta, masa klientów z młodszymi dziećmi zachęcone pozytywną reklamą w internecie plus dobra lokalizacja, sprawa iż podchodzi się przedmiotowo do klienta, nie szanuje z uwagi ilość korzystających już z usług. Nie polecam, raczej szczerze odradzam. A Pani życzę więcej profesjonalizmu.