aerobic Dąbrowa, Karwiny, Osowa

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Szukam zajęć z aerobicu najlepiej okolice Dąbrowy, Karwin lub Osowy i kompanki :) do zmagania się ze zbędnymi kilogramami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: aerobic Dąbrowa, Karwiny, Osowa

na karwinach jest Jowita Dance Studio,prowadza aerobik i jest siłka

dziękuję :) oferta ciekawa

hm też bym się chętnie wybrała na taki aerobik:) daj znać jeśli będziesz znała jakieś szczegóły

http://www.jowitafitdance.pl/?id=1 to link ze szczegółami :) Jeśli o mnie chodzi to chciałabym chodzić na zajęcia raz w tygodniu w poniedziałek lub środę, oczywiście po 16. Jak byś miała ochotę wybrać się to daj znaka razem zawsze raźniej :) A może ktoś jeszcze się przyłączy?

a może fitness club na Osowie??

jest na wodnika w osowie

jakieś szczegóły? mają stronkę?

http://clubffc.pl/

proszę bardzo :) nie korzystałam nigdy z ich usług ale tylko ich kojarze na Osowie.

dzięki :)

A może ktoś już korzysta z wyżej wymienionych klubów i może cos bliżej owiedzieć - jakieś opinie?

witam,mieszkam koło jovity i wiem ze maja tam zajecia taneczne i areobowe.Klub jest dosyć kameralny jedna sala,przebieralnia,oczywiscie łazienka prysznic.Ja sama chciałabym się wybrać na jakies zajecia najlepiej cos na brzuch=P jesli ktoś jest chetny prosze o kontakt na e-maila

Ja zapisałam się do Jowita dance
nawet fajnie
jedne zajecia lepsze inne mniej ciekawe
wszystko zależy od prowadzących

klub active w szkole 47. znajdziesz latwo w googlach, zadzwonisz, to wszystko powiedza. ja chodze do active na karwinach, nie jest to jakis super ekzstra wypasiony klub dla "celebrytek" ale mnie jak najbardziej odpowiada :)

Hej! Od pażdziernika zapisuję się na zajęcia do Activ na Dabrowie. Chce chodzic 2-3 razy w tygodniu. Chcialby ktos dolaczyc, aby motywacja byla silniejsza?

ja też się zapisałam do Activ, ale na razie tylko raz w tygodniu:)

Jeszcze na miesiąc wylądowalam w innym klubie, ale od listopada ruszam do activ. A jakie zajecia polecasz?

Ja chodzę raz w tygodniu na Step+ABS. I jestem bardzo zadowolona.

Witam!
ja tez prawdopodobnie dołącze , do czerwca mam zamiar zrzucić ok 6 kg :)

Czesc Dziewczyny,
to juz mamy mala grupe wsparcia :)
Niestety ja odpadam z wtorku o 19, poniewaz o tej porze dopiero wychodze z pracy..
kamilka85 - jezeli chcesz zgubic zbedne kilogramy to opowiem Ci kiedys w activie o dobrych dietach, poniewaz jestem dietetykiem ;)
Pozdrowki

hej, a słyszałyście moze o nowym klubie:
Raf Lady Fitness
81-585 Gdynia, Olgierda 125a
woj. Pomorskie, pow. Gdynia, gm. Gdynia

z tego co wyczytalam jest powiązany z RAF-BODY CENTER który miesci sie na ul. Olimpijskiej 5

a podany jest tylko tel wiec wysłaląm maila na olimpijska jakie sa ceny ale nie wiec czy odpiszą moze Wy slyszeliscie cos? bo w cenniku olimpijskiej miesieczny karnet dla pan 50 zł ale obawiam sie ze tu moze byc nonajmniej 2x tyle...

czesc, z tego co slyszalam to tylko silownia, bez zajec fitness, ale nie wiem czy to prawda. Pozdrawiam

Kamila dietetyczko kochana!!!!! dajmi magicznarade jak zgubic zbedne 6 kilo!!!!! do czerwca mamy taki plan z narzeczonymalejakos narazie marnie nam idzie!

Dzwoniłam do Raf Lady, faktycznie to jest tylko siłownia i jakieś masaże + spotkania z dietetykiem. Karnet 180 zł no i podobno ma się własnego trenera ;-)
Zdecydowałam się jednak na Activ na Karwinach - tam karnet jest dużo tańszy i większy wybór zajęc.
Może ktoś się wybiera? We dwie zawsze rażniej
Pozdrawiam

A czy ktoś słyszał coś o tym klubie w Batorym..Warto?Chciałabym pillates

Dopiero tu zajrzalam:)
Te 6 kg bez problemu zgubicie w miesiac, a nawet w 6 tyg. To zdrowe chudniecie i nie bedzie efektu jo-jo. Bardzo wazne jest, abyscie jedli zawsze o tej samej godzinie. Ustalcie czas posilkow biorac pod uwage fakt, ze obiad najlepiej zjesc miedzy 13 a 14. Jezeli jestescie wtedy w pracy to wieczorem przygotuj pudelka z takim obiadem np. salatka z kuczakiem/ryba (jesli w pracy nie ma mikrofalowki). Jest zima, wiec bedziecie chcieli zjesc jakis cieply posilek. Pojawi się na kolacje - przygotuj to samo co na obiad tylko polowa porcji. Prawie wszyscy, ktorzy do mnie przychodza maja ten problem, ze jedza obaidokolacje o 17 lub 18. Wyobraz sobie, ze teraz moi pacjenci jedza wiecej i czesciej, a chudna dzieki przestawieniu godzin :) Dobrze by bylo jakbyscie wyrzucili z jadlospisu niektore produkty - zwlaszcza te, ktore maja wysoki indeks glikemiczny, bo podnosza cukier we krwi. Nie jedzcie gotowanej marchewki, ziemniakow, ryzu, kaszy, makaronu, bialego pieczywa, bananow, tlustych ryb. Do tego powrocicie, ale powoli po zakonczeniu "kuracji", aby zrobic sobie okres stabilizacji. Pamietaj o zasadzie: im pozniej tym mniej weglowodanow. Czyli kanapki z razowym chlebem tylko na sniadanie. Kurcze, duzo tych rad sie zebralo, a to jeszcze nie wszystkie :) Jakby co, pytaj.

kamila!dziekuje Ci bardzo za cenne wskazówki! lecz powiem ci ze my zupelnie nie wiemy jak sie za to zabrac, nie mamy pomysłow na te obiadki dietetyczne, oraz sałatki( czy i co wskazane a co nie?) czy wszystko trzeba odstawic czy jak?nasz plan dnia wyglada zazwyczaj tak: z domu wychodzimy ok 7-7.30 jedynie po kubku kawki lub herbatki,wpracy wiadomo kanapeczka, lub ciasteczko , czasami wogole nic , wracamy 17-18 obiado-kolacja, i tyle czasamiponziej jakis owoc ok 22 :) wiem ze to brzmi okrutnie ale niestety taka jest prawda.A nno i jeszcze wspomne ze tryb pracy siedzacy:) Po swietach drastycznie zabieramy sie za siebie bo tak dluzej byc nie moze! Bardzo cie proszeowszystkie cenne wskazówki na maila (kamilatokarska@wp.pl), i jakis przykładowy jadlospis, albo co jest bardzo wskazane! planujemy zrzucic po 6-8 kilo! nie jestesmy "grubaskami" lecz no nieco wieksi niz np. 2 lata temu, nawet dla wlasnego samopoczucia warto! a ze slub zbliza sie wielkimi krokami mobilizacja jest :)
Dziekuje i pozdrawiam!

a no i jeszcze gdzie jest ten actinv w ktorym urzędujesz? :)

Ewa, zmien Karwiny na Dabrowe to razem pochodzimy:) w zimowe dni faktycznie razem razniej, bo juz tak chetnie nei wychodzi sie z cieplego mieszkania ;)

Ja chodze do activa na dabrowe - ale tam nie odchudzam, a cwicze :)

aaaa :) a odchudzasz gdzie?

a co do activii to tez zamierzam ponowanie od stycznia zaczac chodzić :) wiec mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy :)

O, to wtedy bede mogla dokladnie wszystko opowiedziec :)

Wiecej info na mailu. Pozdrawiam

Witam,
zaczęłam chodzić na siłownię Raf Lady Fitness na Olgierda. Jest całkiem fajnie, pomijając ceny 180 zł z platformą wibracyjną - ale w styczniu jest promocja, że jeżeli przyprowadzi się koleżankę to karnet miesięczny kosztuje 100 zł. Można więc spróbować ;-)

Koło szkoły podstawowej na dąbrowie było kiedyś studio DANA LADY FITNESS, nie wiem czy jest dobre aczkolwiek jest tam dobre 14 lat, a może i więcej więc można przypuszczać, że tak :)

Witam,
Mam zamiar od dzisiaj zapisać siena siłownię na Dąbrowie? Czy któraś z Was jest zainteresowana czy tylko aerobic? Zamierzam chodzić 3 razy w tygodniu od razu po pracy-czyli pewnie coś koło godz. 17. Wolę po pracy bo potem ciężko z domu wyjść ;-). A jak jest na zajęciach o 19 w pon, śr i piątki? Któraś z Was uczęszcza?

Ja chodzę w poniedziałki i piątki i jest bardzo fajnie. Miła atmosfera i ciekawe zajecia:) Gdybym w srody konczyla wczesniej, rowniez bym chodzila na step:)

Wracam do wątku po pół roku, aby zaprosić do swojego gabinetu dietetycznego.

CENTRUM DIETETYCZNE EFEKT
UL. GORCZYCOWA 4B
GDYNIA DĄBROWA
Zapraszam również na stronę: http://www.efektcentrum.pl

W gabinecie posiadam również urządzenia rolletic - pierwszy masaż 45min gratis!

Trafiłam przypadkiem na tą stronę bo tez szukam aerobiku dokładnie w tych rejonach. Myślę, że dwa razy w tygodniu to akurat. Sprawdzę Active na Dąbrowie.

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (8 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...