aerobic!!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny,czy któraś z Was zna jakies przyjemne studio w Gdansku(coś jak lady fitness),gdzie można zapisać się na aerobic? Bo niestety na Wajdeloty(lady fitness) z typowego aerobiku zrezygnowali:(
A wypadałoby troszkę kondycji na wiosnę złapać-nie mówiąc już o figurze w dniu ślubu:)
Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: aerobic!!!!

Znam średnio przyjemne ale skuteczne :) na ulicy Osiek w Gdańsku
Fitness Club Studio'89

dzięki,zaraz sprawdzę,bo jeszcze troche posiedzę w domu to jajo zniosę:)

hmmm... a może któraś z Was zna jakiś fajny i niedrogi aerobic w wodzie???
image

niedrogi powiadasz? to chyba nie :(
jakiś aerobik w wodzie robili na basenie w Sopocie na Haffnera :)

a gdzieś w Gdańsku??
image

Jest gdzieś na Przymorzu, ale nie pamiętam dokładnie gdzie, bo widziałam tylko ulotkę. Jak bede szła jutro do pracy to zerknę, zapiszę ew. numer tel. i Ci podam

Będe wdzięczna :)
Dziękuje :)
image

jest coś koło alfa centrum, po drugiej stronie ulicy, wydaje mi się że w budynku PKS'u albo koło banku WBK

Dzięki poszukam :)

aerobic w wodzie jest w hotelu Posejdon w Jelitkowie ;))))

a nie lepiej posiedzieć w wannie z pianą i aromatycznym olejkiem :) ?

hihi :) moja wanna jest za ciasna żeby się popluskać :) ale na relaks w sam raz :)
image

Witch i pewnie w tej wannie to z paczkiem co?;))

nie, już pączków nie jem :) ja tylko raz na rok :) teraz mam ochotę na pieczone jabłuszka z gożdzikami, cynamonem i miodem i bita śmietaną na wierzchu ;) a od środy jest post :)

Dziewczyny aerobik w wodzie i dodatkowo zajecia na sali prowadzone sa na nowym basenie na Chełmie ul. Chaułbinskiego 13 (Gimnazjum nr 3) Obiekt przepiekny, a patronatem tej akcji jest gazeta super linia...
Chodze tam popływac rekreacyjnie ale niejednokrotnie widziałam jak babki skacza w wodzie w rytm muzyki, baaaardzo fajnie....podobało mi sie.Tylko nie wiem jakie sa koszty...

aerobik wodny jest na basenie start we wrzeszczu ale nie wiem jak teraz kształtują sie ceny (ostatnio były przystępne) no i jest też na Chełmie gdzieś w okolicach jabłońskiego ale to już droższy interes:(

cos mi się kojarzy z hotelem posejdonw jelitkowie, sprawdź ciao

bardzo fajny fitness club jest na Morenie nad Pizzą Hut - Speed się nazywa

a mozecie polecic cos typu fitnes/ aerobic, ew.taki wodny, ale w Gdyni?

aerobik wodny jest na basaenie na karwinach (nie pamiętam ile, ale nidrogo) i w baltic oasis (ceny zabojcze)
fitness polecam albo na fikakowie na lipowej (nowy, drogo) albo w baltic oasis (super drogo), albo eurofit na witawie (drogo ale super), a ja jezdze najczesciej do sopotu do la vity, gdzie jest rewelacyjnie i taniej niz na fikakowie - ale to zalezy gdzie mieszkasz, ja mam z karwin do sopotu tak samo daleko jak do centrum gdyni wiec nie ma roznicy

aerobik wodny nic nie daje (wiem z wlasnego doswiadzczenia)
bardziej nadaje sie dla starszych lub otylych kobiet,ktore nie sa w stanie cwiczyc normalnego aerobiku

jezeli ktos chce schudnac to polecam zwykly aerobik (a najlepiej juz fat burning) + masaze odchudzajace,ktore dzialaja cuda

to zalerzy jaki aerobik w wodzie;) najlepszy to taki gdzie wyrzucaja z łodki na srodku jeziora a za toba wpuszczają do wody dwa wsciekłe dobermany;) po wyjsciu na brzeg figura jak u modelki;) Ja od pół roku regularnie siadam wieczorem na rowerek, nawet przed tv albo z ksiązką w ręku, poł godzinki wieczorem i nie ma co się przyczepić do lini:)

no rzeczywiście, taki wodny aerobik z dobermanem jest lepszy niż dieta pt "stres + kawa " :)
najgorsze, że ja też mam rowerek .... mam hantle... ale żeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce ;) hihihihiihi

są jeszcze inne rodzaje przyjemnego aerobiku;) Przy którym i pan młody linie łapie;)

a ja polecam klub active niedaleko akademii morskiej chodze tam od ponad roku i jest oki a ceny też nie jakieś szalone wszelkiej maści aerobiki, joga i siłownia
pozdrawiam

Bardzo fajny aerobic prowadzony jest na SPÓJNI we Wrzeszczu. Polecam. Sama chodziłam, więc jest sprawdzone. W środy aqerobic prowadził Joel (Makumba z teledysku Big Cyca).

Warbuziak, wysłałam Ci na maila info o aerobicu na Przymorzu

dzięki :)
odebrałam :)
image

Hejka dziewczynki!! Ja również od już kilku miesięcy mobilizuję się i staram się chodzić raz na tydzień na aerobik ale zamierzam wzmorzyć moje wysiłki i chodzić 2 razy w tygodniu na aero-step!! Chodze do ekstra klubu fitness ale w W-wie. Paaa

my tu w Gdańsku mamy 2 ekstra kluby - na manhattanie u tajgera ;) i gymnasion w madisonie ;) po aerobiku przechadzka po sklepach, żeby sprawdzić jaki rozmiar już pasuje :)

ale nie słyszałam jeszcze żadnych opinii o tych dwóch ekskluzywnych miejscach....

a moze by do tej wody oprocz dobermanow wpuscic mi jeszcze piranie aby obgryzly te nadmiary........ o rany..... a naprawde myslicie ze masaż odchudzajacy cos daje?

tak, masaż powoduje duży odpływ gotówki z portfela, tak, że na jedzenie już nie starcza ;)

hihi, dobre:) potem juz tylko sucharki i ryżyk z wody:)

Czesc Kawa! A do jakiego klubu fitness chodzisz? Moze do tego na 3-go Maja?

Tiger Pub jest super :)
sprawdz

A może by tak się zapisać do Gymnasionu, co ? ? ? laski ... ???

ja tez probuje sie zmusic , ale nieciekawie to u mnie wygląda: dzisiaj i jutro kurs przedmałżeński w środe planuje wybrac sie do Agnes i co ja kurcze mam zrobic z tym czasem......

a zegar tik tak czas do slubu odmierza a ja nie schudłam ani grama :(

no tak, my też musimy się w końcu udac na ten kurs :( a ja musze szybko dorwać proboszcza ;)
ciężko się chudnie siedząc 12godzin na dobę na d....przed kompem :(

no powiem Ci ze najwyzszy czas z tym kursem w koncu za 3 m-ce i 3 tyg. ślub no nie?

nooo dokładniuśko tego samego dnia co ty :)

nio my zaraz biegiem do poradni na obserwacje sluzu ;)))) zartuje oczywiscie, ale wolałabym miec to juz za sobą :)

chodzilam na manhatan do tygera!!! powiem jedno z****iaszczo!!!! troszke drogo ale oplaca sie!!! placicie 200 zl i chodzicie calz miesiac ile chcecie a pozatym jestwiele atrakcji aerobowzch!!! wejdzcie sobie na stronk i same zobaczcie polecam, pozatym jest sauna i jacuzzi do woli!!!

a ja czytałam że to samo w Gymnasionie - za miech 100 lub 140 (około)

tak tylko przy pierwszym zapisie musisz wybulić jeszcze 100 zł:) ale opłaca sie ja powiem jedno nabrałam troszkę kondycji a jej nie miałam wogóle

eeech :( zabulić :( ale lepiej zabulić za porządny klub niż potem leczyc grzybicę ;) nie ?

napisz coś więcej :) jakie ćwiczenia, jacy instruktorzy, no wiesz, ogolnie ;)

Jest bardzo dużo ćwiczeń mi sie bardzo podobały: Tiger box (tutaj cały czas skaczesz i wymachujesz rękami jak byś była na boxie), TBC ( dużo rozciągania wszystkich części ciała), body sculp ( także rozciąganie), dance (taniec), joga, pilates, worki (box na workach) rowerki ( tzw spin, powiem jedno po pierwszym razie na rowerkach myślałam że moja pupa niegdy więcej nie odżyje), sauna dla kobiet, i kobiet+mężczyzn (tu większa temperatura), jaccuzi(odpręża), jest wiele wiecej zajęć ale niestety na wszystko nie starczyło mi czasu, instruktorzy bardzo fajni podchodzą do ciebie i pokazują jesli coś źle robisz ale pozatym jest oki, obsługa całego klubu bardzo fajna. oprócz małej szatni jest oki, oczywiście możesz zapłacić więcej i wtedy możesz także korzystać z siłowni a tam masz diużo sprzetu!!!

Chymmm zachęcająco... może więc od marca ;) ... kto idzie ze mną, większą bandą zawsze raźniej ? ;)

o spinie słyszałam że daje w kość :) więc zacznę sobie na stacjonarnym w domku, stare kości rozruszam :)

Naprawdę polecam, ja jeśli znajdę pracę i będe miała za co pójść to dołącze się:). i trzymam kciuki!!!

ja tam nie bardzo lubię pokazywać sie komukolwiek po ćwiczeniach-nie mówiąc o wyjściu cała czerwona,rozczochrana etc prosto w tłum znajomych np w medisonie-jak dla mnie to odpada-ale to tylko moja opinia:)

można windą wjecvhać do piwnicy, i uciec tylnim wejściem nie :) ?

aż tak źle to ze mną nie jest;)-jeszcze:)

hej, ja zamierzam od marca zacząć w akademosie na żabiance przy awf, sprawdziłam i jest ok, maja stronkę w necie, albo kolaseum na sopot wyścigi, pozdr

a czy ktoras z was slyszala-lub skorzystala z vacu step?zastanawiam sie nad tym

Ja chodzę do Gymnasion w Medisonie w Gdańsku i jestem bardzo zadowolona! Zajęcia są ciekawe, instruktorzy sympatyczni i pomocni, a sam wygląd klubu też na poziomie! Zachęcam do spróbowania! Już od pierwszych zajęć człowiek się czuje sprawniejszy;)!

Jutro drogie Panie wybieram się do Tigera:) Wprawdzie u Czerkawskiego są "ciekawsze"ceny,ale jednak bliżej mi do Wrzeszcza niż samego centrum.Jeśli jednak jutro ktoś z obsługi będzie niemiły to zdecyduję się jednak na Mariusza;)(właściwie to Czerkawski jest bardziej w moim typie niż Michalczewski hehe:) pozdro

Nikita, czekamy z niecierpliwośćią na opinie i streszczenie pobytu :)
Oczywiście ja tez bym wolała Czerkawskiego ;) ale mój kochany jest przystojniejszy, więc w międzyczasie on dba o moją figurę ;) ;)

Kobiety, jak tylko zrobi sie cieplej zapraszam do lasu na Brodwinie w Sopocie ;))) Na swiezym powietrzu, bez zbednych kosztow urzadzimy sobie sciezke zdrowia :)) Wspolnymi silami opracujemy jakis program szybkiego wysmuklenia talii i regeneracji sil witalnych :)) Lasu jest duzo wiec bedzie gdzie sprinterowac i sie zmęczyć. Co Wy na to ??

Pod warunkiem, że później zrobimy sobie grilla ze skwierczących kiełbasek , kurczaka, karkówy i do tego sześciopak browara na głowę :) jestem za :)

Witch, mówisz i masz :)) Niech no tylko slonko przygrzeje mocniej i zakład komunalny oczysci glowne trasy z psich odchodów ;))

ech Salma, wydaje mi się że po tych delicjach grillowych i placku w belferku wszystko co zrzucimy wróci w dwójnasób :)

a ja proponuje rower :) jestem uzalezniona od jazdy na rowerze :) przyjade do Was i na ognisko tez sie pisze ;) ale z chlebkiem pieczonym bez mieska ;) (w horoskopie pisali ze raki nie maja jesc ciezkich potraw ;) hm a moze teraz urzadzimy zdalnie maly aerobik ?;) ja wstaje i cwicze przez 10 minut ;)

a ja jak wstaje to leże przez 10 minut i sprawdzam czy mam siłę się podnieść ;) nie mówiłam wam, że lwy to znane leniuchy :) ?

A ja klikam sobie kliku-kliku i popijam piwczanka, doskonale ciczę moje paliczki, nie sądzicie ?? ;))))

ok Salma piszę się na te latanie po lesie, mieszkam niedaleko więc jak nie będę mogła wrócić o własnych siłach to wystarczy telefon do domu i może ktoś mnie zabierze z tego lasu, może

ja polecam aerobox!! w gdansku na morenie ( studio-35) bardzo meczace ale dajace swietne rezultaty:)

Tiger GYM w Manhattanie jest super
Michalczewski moze nie jest tak przystojny jak Czerkawski, ale za to bywa w swoim klubie, widzialam jak ternuje - mozna wpasc w kompleksy - jeszcze nigdy nie widzialam czlowieka, ktory tak szybko sie rusza.
Duzo pracy jeszcze perze mna :))

:) no w sumie to ja mam lepszy dojazd do Gymnasionu, ale skoro piszeż, że tam sam Michalczewski trenuje, to ja nie wiem, bym sie chyba wstydziła wyciskać z siebie poty w tym samym pomieszczeniu co on :P
ja odważnikiem 0,5 kg, a on 50 kg :))))!!!

Wybaczcie,że trochę zwlekałam,ale chciałam być pewna tego co napiszę:
Tigergym-to jest to:) Ja wprawdzie nie chodzę na wszystkie zajęcia bo czas mi na to nie pozwala,ale mogę szczerze polecić je każdej dziewczynie,która ma ochotę poćiwczyć,popracować nad sylwetką,ale też smiało mogę polecić ten klub dla osób,które wyczynowo zajmują się jakimś sportem bądź tak ja ja-zajmowały w przeszłości!Pełen profesjonalizm,kulturka,miła atmosfera... proponuję zajrzeć na i tam sobie poczytacie o wszystkich"przyjemnościach"jakie mogą Was spotkać;) Generalnie spin to masakra a na stepie na razie nie chwytam rytmu,ale wszystko jeszcze przede mną:)
Pozdro