aerobik

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
W związku z tym, że czasu trochę do slubu zostało...przydałoby się zrzucić troszkę kg;)))

Mogłybyście może polecić jakieś fajne zajęcia w jakimś klubie sportowym lub np. zajęcia prowadzone w szkole??
Byłaby wdzięczna;)))

Pozdrowionka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: aerobik

ja chodze na siłownie do Spójni we Wrzeszczu i tam też jest aerobik i widzę że babki są zadowolone więc może tam sprawdz :)

www.fitness-spojnia.pl

ja tam sie pojawiam :) jestem z zajęć zadowolona i wg mnie całkiem rozsądna cena, przyjdz i zobacz. Nie polecam dance ale inne zajęcia sa super!

Ja mogę wam polecić aerobik w wodzie!!! Naprawdę fajna sprawa dla tych którzy lubią przebywać w wodzie oraz ćwiczyć intensywnie :)
Pozdrawiam

a gdzie takie zajęcia sie odbywają i jaki jest ich koszt???

Ja jestem z Gdynia więc uczęszczam na zajęcia na basen w szkole Jezuitów oraz na Karwinach. Takie zajecią śa chyba prowadzone na każdym większym basenie w Trójmieście, nawet chyba są w Aqua Parku w Sopocie. Cena to :od 14 do 18 zł za jedno wejście. W karnecie jest taniej.
Pozdrawiam

Aqua aerobic prowadzą też w jelitkowie w hotelu Posejdon! Polecam, super sprawa!!! Sama chodziłam...
pap ;o)

a coś w okolicach wrzeszcza i moreny?

http://www.aqua.gda.pl

A moze mi ktos powiedziec czy na takim aerobicu w wodzie trzeba umiec plywac?? Ja ogolnie sie boje wody:-( Mam taka fobie , ze jak mam sie np polozyc na wodzie to panikuje,przynajmniej na plecach,co innego na brzuchu... Pocwiczyc bym sobie w wodzie pocwiczyla ,ale tylko pocwiczyla,ale bez plywania,na tym to polega?? Moze mi ktoras z was opisac taki aqua aerobic na czym polega??

Heloo

Nie masz się czego bać- osoby nieumiejące pływać ćwiczą na początku baseniku tam gdzie jest płytko- woda sięga brzucha. Ćwiczenia to np: bieg w wodzie, nożyce, wymachy nogami itp itp jest ich tak dużo że nie pamiętam :) ( podobne rzeczy które robi się na areobiku) Tu jest fajnie opiasne : http://www.twojadieta.info/artykul/aqua_aerobic/ oraz tu : http://polki.wp.pl/kat,1684,wid,5719849,wiadomosc.html?ticaid=180b

Pozdrawiam

I tak mam stracha bo pewnie wykonuje sie takie np nozyce na plecach,a ja sie nawet przy barierce trzymajac nie poloze na plecach taka mam fobie:-( Czy sie myle? Mozna unikac tam lezenia na pleckach? :P

Nie ma się czego bać :) naprawdę :) a nożyce wykonuje się trzymając się rękoma za murek i leżąc brzuchem na wodzie :)

Dzieki bardzo :-)

a ja ogromnie polecam FITZONE na Żabiance - sama chodzę i jestem bardzo zadowolona z prowadzonych przez fajne babeczki zajęć

a czy może ktoś była na zajęciach w szkole podst na Niedźwiedniku lub w szkole De Salla??

A ja polecam aquarobic w hotelu Fatom - Rumia. Jest super :)