agrafka - opinia
Jedyne Solarium chyba w Gdyni, gdzie jest kabina stojąca za co wielkie BRAWO, choć sama kabina pozostawia wiele do życzenia. Lampy bardzo słabe, po 8 minutach nie było nawet ciepło. Przy włączeniu się, u góry jakby wiatrak albo radio robiło zwarcie. Szczerze? Bałam się, że zaraz mnie pokopie gdyż był taki dźwięk zwarcia. Radziłabym sprawdzić stan tego solarium.
Na pozostałych łóżkach nie byłam bo szukałam stojące, a leżących jest wszędzie od groma.
Obsługa OK, przeciętna.
Wyposażenie dobre, są okularki, dobre mleczko do demakijażu, chusteczki, waciki.. wszystko.
Ogólnie nie skorzystam gdyż boję się tam iść drugi raz, wolę już iść na leżące ale w miejsce gdzie nie będę bała się, że coś mi się stanie.
Cena = 1 zł BARDZO zadowala w porównaniu z innymi solariami, ale może jest adekwatna do łóżek?!
Na pozostałych łóżkach nie byłam bo szukałam stojące, a leżących jest wszędzie od groma.
Obsługa OK, przeciętna.
Wyposażenie dobre, są okularki, dobre mleczko do demakijażu, chusteczki, waciki.. wszystko.
Ogólnie nie skorzystam gdyż boję się tam iść drugi raz, wolę już iść na leżące ale w miejsce gdzie nie będę bała się, że coś mi się stanie.
Cena = 1 zł BARDZO zadowala w porównaniu z innymi solariami, ale może jest adekwatna do łóżek?!