Polecam (1) Zawsze czysto i super ceny. Korzystam od dawna i cieszy mnie, że jakość jest... Nefre Dobre solarium (1) Witam. Korzystam z usług Avasun rewelacyjna cena a przy tym utrzymana... Benq Zadowolony klient (1) Od jakiegoś czasu uczęszczam do Avasun przeniosłem się z innego salonu i... markm
POLECAM !!!!! (1) Polecam wszystkim solarium Avasun. Jestem bardzo zadowolona, miła obsługa,... MM Fajne solarium, tanio (1) Korzystam i polecam, przystępne ceny. Mariola Polecam (1) Korzystam i jestem zadowolona. Viki Polecam!!! (1) Polecam to solarium jestem stałą klientką, jak dla mnie dobre lampy, miła... Hania Polecam;) (1) Korzystam z tego solarium od bardzo dawna, co swiadczy o tym,ze jestem z... Karola Polecam Avasun (1) Mogę spokojnie polecić solarium Avasun:) Jestem zachwycona,sympatyczna... :) Solarium (1) Solarium uważam jest naprawdę dobre.Jak dotąd nie mogę narzekać z... Marek Moim zdaniem (1) Opinia ? Wiec Obsługa ok dziewczyny bardzo miłe, Czystośc raczej jak dlamnie... Madzia Witam (1) polecam solarium. Bardzo dobre lampy. Ceny bardzo przystepne jak na centrum... Oliwia zawiodlam sie i zrazilam. (1) Wszystko ladnie pieknie, super ceny, mila obsluga,samo centrum, brawo za... anna Dama Pik (1) Witam Mam przyjemność korzystać z tego solarium i jak narazie jestem... Dama Pik Polecam (1) Polecam to solarium, fajny klimat, bardzo miła obsługa, wszystkie łozka sa po... Kinga Polecam Avasun (1) Polecam solarium Avasun korzystam z ich usług od roku i jestem bardzo... Kalua agrafka - opinia (1) Jedyne Solarium chyba w Gdyni, gdzie jest kabina stojąca za co wielkie BRAWO,... agrafka