fajna zabawkaw Biedronce dla dziecka 18+ MUZYCZNA CIUCHCIA

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
W Biedronce są fajna muzyczna ciuchcia do tego tania - 35 zł. Synek ma 15 miesięcy i jak ją zobaczył to przez godzinę go nie było :) tak mu się zabawka spodobała...
ma tory, sama po nich jeździ (na baterie) + trzy wagoniki ze zwierzętami które można wyciągać.
polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fajna zabawkaw Biedronce dla dziecka 18+ MUZYCZNA CIUCHCIA

wczoraj zerknęłam faktycznie sa juz całkiem niezłe zabawki kuchnie , ten zestaw właśnie :-) warto zajrzec

a jest na stronie? bo nie widzę ale może źle patrzę

a nie wiem czy są na stronie ale za tą cenę na prawdę warto...
są też projektory do usypiania z muzyczką, samochodziki które jak się naciśnie głowę kierowcy to sam jedzie i tak jak wspomniała koleżanka wyżej kuchnie - też fajne :)

aaa i puzzle które po ułożeniu mają kształt piłki :)

Są to zabawki dobrej jakości czy taki chińskie co się raz wda zepsują ??

w Biedronce mają naprawdę dobre jakościowo zabawki - nigdy nie narzekałam - szczególnie dla tych mlodszych dzieci są fajne i w dobrych cenach.

dobra jakość. to nie ten plastik za 5 zl co po jednym dniu pęka itp...Firma Elefun robi te zabawki dla Biedronek.

Inne tematy z forum

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...