akupresura / akupunktura

Gdzie sprawdzony gabinet w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: akupresura / akupunktura

akupunktura - na Legionów 54, czynne (dane sprzed roku, więc nie wiem, czy aktualne): pon-pt, 10-14. Nie trzeba wcześniej się umawiać. Przyjmuje pani z Mongolii, która jest lekarzem medycyny. Bardzo dobra!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A krzywdy nie zrobi? Nie byłam nigdy, ale tradycyjne metody i rehabilitacja nie bardzo pomagają.

Jeśli nie jest w stanie pomóc - powie i odeśle do innego lekarza. Mi krzywdy nie zrobiła, używa jednorazowych igieł i ma tytuł lekarza medycyny, a nie jest tylko posiadaczką jakiegoś trzydniowego kursu akupunktury.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A tak dokładniej jaki jest problem, bo mam coś na myśli tylko nie wiem czy się nada.

Gdynia Chwarzno yam w domu jednorodzinnym przyjmuje też facet z mongolii lekarz medycyny , ul Zauchy.

Witam . Moze jakiś adres dokładniejszy albo imie i nazwisko tego lekarza na zauchy bo nic znalesc w necie nie moge

bo to nielegalni ....uzdrawiacze...nastawiacze ,,kręglarze itd

Udałam się do http://isn-studio.pl/2022/08/09/odpowiednie-wykonywanie-akupunktury/ naprawdę polecam.

projekt odnowa.com. na Zaspie, p. Agata Orlowska. gabinet masazu i akupunktura.

No mooze nie w gdansku, ale da sie dojechac http://akupunkturapokrywka.pl/ , polecam. Naprawde dobry gabinet, ufam im w 100%

Inne tematy z forum

Wyprobowanie tabletek powiększających piersi (7 odpowiedzi)

hejo. Zastanawiam się nad wyprobowaniem tabletek powiększających do biustu. Może którąś z Was...

Nieoperacyjne powiększenie biustu (6 odpowiedzi)

Cześć. Czy są może jakieś skuteczne ćwiczenia na to aby powiększyć nieoperacyjnie biust ?...

Przedwczesny wytrysk Co robić? (7 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zmagam się z pewnym problemem i on chyba tutaj najbardziej będzie pasował....