album do zdjec

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
A ja jestem juz po slubie. Mam piekne zdjecia i wlasnie szukam jakiegos duzego albumu najlepiej samoprzylepnego. Na razie udalo mi sie tylko znalezc takie z niewielka iloscia stron :( Moze wiecie gdzie mozna znalezc fajne albumy.

Pozdrawiam
Nevrata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: album do zdjec

ja zamówiłem sobie u babki, która bedzie mi robić zdjęcia. Wybór jest spory, albumy dobre jakościowo, ceny od 70-200 zł w zależnosci od ilości fotek, niestety wybiera sie z katalogu.

My robiliśmy zdjęcia pod filarami w Gdańsku i tam dawali 3 albumy dla pary młodej i dla rodziców.Ale wiem że tam można kupić albumy jest kilka rodzajów( nie z katalogu) z tym że nie wiem jak cenowo!
Pozdrawiam

a do zdjec studyjnych to tez maja na miejscu, pisalem o albumach na zdjecia reportazowe

> Moze wiecie gdzie mozna znalezc fajne albumy.

Dość duży wybór jest w sklepie foto we Wrzeszczu na ulicy Dmowskiego - dostaniesz tam również dobre drogie albumy Henzo, nie polecam albumów samoprzylepnych - lepsze moim zdaniem są tradycyjne - zdjęcia możesz wkleić na przylepce, albo lepiej - specjalnym klejem żelowym do fotografii - trzyma mocno, a w każdej chwili możesz odkleić zdjęcie bez szkody zarówno dla zdjęcia, jak i albumu.

pozdrawiam
Michał Czacharowski

www.avmedia.div.pl