malinowski.dietetyk

Dietetycy, leczenie otyłości

Gdańsk, Antoniego Lendziona 4D

Self - ocena (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Najlepszy dietetyk w Polsce. Self Ryszard Zajczyk - ocena (2) Super dietetyk. Opracowana przez niego dieta w moim przypadku bardzo... Ryszard Zajczyk Aleksandra - ocena (2) Na konsultacje do Pana Michała trafiłam z polecenia. Wizyta przebiegła w... Aleksandra
Maciek - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście. Maciek Maciek - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście. Maciek Urszula Skawińska - ocena (2) Korzystam z usług pana Michała od kilku miesięcy. Podczas każdej wizyty... Urszula Skawińska Mirella - ocena (2) Specjalista, który posiada wiedzę nie tylko z zakresu żywienia człowieka, ale... Mirella Anna - ocena (2) Pan Michał jest niesamowitym profesjonalistą - dieta ułożona pod preferencje... Anna Bogdana Szuba - ocena (2) Walczyłam z otyłoścją długie lata i w młodości i długim dorosłym życiu i...... Bogdana Szuba Ewa Probierz - ocena (2) Moja przygoda z dietami Pana Michała trwa już prawie 10 lat ,zawsze wracam... Ewa Probierz Emilia - ocena (2) Przez kilka lat bezowocnie próbowałam schudnąć z pomocą cateringu... Emilia Łukasz H. - ocena (2) Bardzo polecam p. Malinowskiego. Jadłospis dostosowany do preferencji oraz... Łukasz H. Malgorzata - ocena (2) Pan Michał, to prawdziwy geniusz! Dietetyk i psycholog, czyli 2 w jednym!... Malgorzata Maria - ocena (2) Bardzo profesjonalnie i co ważne skutecznie. Pan Michał udziela wskazówek i... Maria Doris - ocena (2) Bardzo polecam!!!! Przecudowny człowiek i dietetyk best ever. W pełni... Doris Andrzej - ocena (1) Pan Michał zawsze kompetentny i zaangażowany. Samo zrzucanie wagi stopniowo i... Andrzej Krzysiek R - ocena (2) Pan Michał to bardzo skuteczny dietetyk. Efekt gwarantowany! Krzysiek R Joanna - ocena (2) Pan Michał świadczy usługi z troską o aktualną wiedzę z zakresu dietetyki i... Joanna Lech Bala - ocena (2) U Pana Michała pełen profesjonalizm i wyjątkowo przyjemna atmosfera spotkań.... Lech Bala Piotr - ocena (2) Gorąco polecam! Trzykrotnie korzystałem z konsultacji i ułożonej w oparciu o... Piotr