alkohol

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy ktoś zna jakieś hurtownie alkoholowe w Gdansku lub okolicach gdzie mozna kupić taniej alkohol. Chodzi mi oczywiście o kupno bez koncesji! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: alkohol

W hurtowniach alkohol nie bedzie wcale tańszy. Poszukaj promocje w hipermarketach. Naprawde opłaca sie. Omijaj tez Macro tam też jest drogo.
W ogóle to poszukaj wątków w archiwum - dużo o tym już było.

slyszalam ze Luksusowa jest dosyc tanio w Biedronce!

Najtanszy Sobieski tez jest w Biedronce, wlasciwie w ogole najtansza wodka jest w Biedronce, w hurtowniach i w Makro jest drozej.

My kupilismy Luksusowa w Biedronce, chyba 17,99 za połówkę, ale moge nie pamietac dokładnie

A my w Lidlu Luksusową 16,99

W Biedronce Luksusowa 16,99 a Sobieski 18,89

lepiej poszukaj w makro ;lub w jakimś innym hipermarkecie, wyjdzie taniej, w hurtowniach jest czasem dośc drogo.
My kupiliśmy taniej w makro niż u nas w Wejherowie jest w hurtowni.
Poza tym żeby kupic z hurtowni trzeba miec koncesję, tak sobie nie można kupic

Czytałam wcześniejsze wątki na podobny temat..najtaniej wychodzi w marketach (Auchan, Selgros), zwłaszcza kiedy są promocje. nie wiem jak jest w Biedronce, ale tez słyszałam, że Macro nie jest tanie pod tym względem.

:)

ja właśnie jestem na etapie akupu alkoholi. Kupiliśmy wódkę Bols za 19.39pln w hurtowni w gdyni, białę półwytr. wino tez tam - super ino, rewelacyjna cena (reńskie). Z kolei zaskoczona byłam cena wina czerwonego, kt mnie interesowalo i alkoholi typu koniak, whisky.
Swoje czerwone wino znalazłam o całe 4 pln taniej, niż w ETC, 2 pln taniej niż w Selgrosie i 1.40pln taniej niż w tej hurtowni. Wiesz gdzie ?! w carefourze !!!! Tam tez sa o wiele tańsze koniaki i whisky. natomiast martini, campari i in kupiłam ciut taniej w tej hurtowni. Podsumowująć, wcale nie wystarczy pojechac do jednej hurtowni, trzeba poszperać żeby zrobić dobry deal.
powodzenia

Gonia! możesz podać mi adres tej hurtowni w Gdyni? - i kupiłaś tam bez koncesji?
Aha! jesteś może z Zaspy?

W makro są drogie alkohole, chyba ze sie trafi na dobrą promocje. My kupowaliosmy czesc w selgrosie, i czesc w Geant. W Geant kupiliśmy luksusową 0,7 + sok pomaranczowy za 24,90. Ale ta promocja juz sie skonczyla.

Goniu,
Czy mogę prosić cię o adres hortowni alkoholowej w Gdyni, tej w której kupiłaś wódkę (wino też tam?)?
I powiedz mi ile właściwie jak liczy się ilość wódki 0,5 l na osobę nawet na dzieci? I czy na bramy liczy się osobno?
Napisz proszę jak to jest.

łojej, a nie jest tak że na paliwo na takie kolendowanie po sklepach wyda sie więcej niż oszczędzi na cenach??

Słuszna uwaga ale zawsze można zerknąc dogazetki reklamowej , albo przy okazji robie nia zakupów

Ja najpier zadzwonilam do kilku marketów i poprosilam o ceny wódek, kt. mnie interesowaly + pytalam o ewentualne promocje. A potem jechalam prosto do celu :)

i tak bez problemu Ci podawlai ceny? I gdzie był ten Twój cel?

mozesz tez sie spytac w zaprzyjaznionym osiedlowym sklepiku czy nie kupiliby ci duzej ilosci wodki po kosztach i bez faktury-wtedy wychodzi taniej i dla ciebie i sklep ma zysk:)

mialam to tez wczesniej napisac;wczoraj bylam w lidlu na grunwaldzkiej we wrzeszczu i tam byla luksusowa za 16,90/0,5l. ciekawe czy sie czyms rozni od tej za 22?

My właśnie taka mieliśmy i niczym się nie różniła:))

to dobrze-bo to jest bardzo dobra w .... hmmm cena

Ja dogadałam się w osiedlowym sklepie i za pałacową 0,5 l płaciliśmy 18.5 moze też spróbuj gdzies w swojej okolicy

tak, ceny podawali, a gdzie kupowalam pisalam powyzej...

Cześć. Polecam Wam gościa z firmy Bols. Full marek, prezenty dla młodych przy zakupie alkoholu na stół weselny. Poznalismy się na promocji i skorzystałam i polecam. Taniej niż w Makro i innych Biedronach. Kontakt 605 495 111 e-mail : krystian.budzisz@bols.pl