alma sobieszewo sanatorium ZUS październik 2018

Wybieram się w październiku 2018r do sanatorium Alma z Warszawy, chętnych do wcześniejszego poznania się i wymiany uwag zapraszam do rozmowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mnie interesuje 6 października w Warszawy

no właśnie co taka cisza ? O której pociągiem ktoś jedzie z wawy 5-go pżdziernika?

Cos cisza na forum

tak rano
w pierwszym dniu i tak nie ma zabiegów tylko lekarz ,myślę że wystarczy być na obiad

Leszku teoretycznie autobusem to ok dwie godziny dłużej, moja znajoma jechała w poniedziałek rekordową ilość godzin pociągiem, niestety była awaria, przesiadka i z powrotem, także ciężko przewidzieć. Daj znać jak się zdecydujesz, bo ja cały czas myślę jak jechać, żeby najpóźniej być ok. ósmej.

Witam, autobusem to strasznie długo się jedzie szybciej pociągiem bilet powrotny też trzeba kupić czy nie ? bo ZUS zwraca koszty podróży na podstawie biletów . Pozdrawiam

Ewa mozesz napisac mail,? ap001@wp.pl

To się dogadamy. Daj znać jak zdecydujesz się jechać autobusem, bo nie wiem czy to już trzeba kupować bilety? Ja będę jechać wcześniej ale wyjazd pewnie o tej samej godzinie.

Jasne że się znam!!!!! Chorobliwie nie cierpię ludzi bez poczucia humoru ;-))) cieszę wiec tym bardziej ze znajdę w Almie kogoś kto je ma.

Mam nadzieję, że znasz się na żartach

Ewo z herbatka to do Leszka ;-) rozumiem "przytyk"

Joanno to nie pomyłka, chodzi o to, żeby się nie skumulowało za dużo ludzi do meldunku i lekarza.

Najpierw mi zrób herbatki, ja będę pierwsza. Jeszcze nie zdecydowałam czy pociągiem czy autobusem. Na pewno musimy być jak najwcześniej.

jak usunąc tu post?

jak usunąc tu post ktoś wie?

czt tu można usuwać wpisy jak można to jak?

Joasiu wierzę w Was . My daliśmy radę , To i Wy dacie. Też się zastanawiałyśmy , dlaczego to śniadanie jest tak wcześnie skoro zabiegi rozpoczynają się dopiero o 8. 30. Dodam jeszcze , że popołudniu również są zabiegi. Trzymam kciuki i pozdrawiam Gosia

Dziękuję Gosiu - jeszcze lepiej o 7.15 to dłuuuugi dzień się zapowiada. ;-)
Wierze ze damy radę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam przyszłych kuracjuszy Almy :-)
Śniadanie 7.15 obiad 12 kolacja 17 . Pozdrwaiam Gosia

wiesz jak na dadzą popalić na rehabilitacji to po obiedzie możemy spad jak dzieci. Czytałam gdzieś ze śniadanie o 7.30 ;-)))

Inne tematy z forum

sanatorium Alma (253 odpowiedzi)

witam! Spędziłem w tym miejscu 3 tygodnie od początku stycznia 2017 roku . dziwie się , ze taki...

Sobieszewo - ALMA - aktualnie jak tu jest ! (804 odpowiedzi)

Witam wszystkich zainteresowanych pobytem w ośrodku rehabilitacyjnym Alma w Sobieszewie....