amatorzy uczą tańczyć

Przyszedłem do Waszej szkoły na kurs tańca parę miesięcy temu. Przed wakacjami poziom nauczania wydawał mi się wyższy. Gdzie są Ci instruktorzy, którzy byli przed wakacjami? Proszę wybaczyć, ale poziom S salsa w parach prowadzi kursantka, która ledwo co tańczy a ona uczy na poziomie średniozaawansowanym. Uważam, że moje pieniądze są wyrzucone w błoto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu

Witam serdecznie,
dziękuję za informację dotyczącą zajęć. Cieszę się, że kiedy uczęszczał Pan na zajęcia w naszej szkole uważał Pan poziom zajęć za wysoki. Jesteśmy jedną z nielicznych szkół w Trójmieście, która szkoli swoich instruktorów salsy zarówno pod względem teoretycznym jak i praktycznym. Posiadamy autorski program szkoleniowy zarówno dla zajęć solo jak i w parach. Zajęcia o których Pan wspomina to grupa Przemka Wolnika, jednego z naszych najbardziej doświadczonych instruktorów, zakładam więc, że do niego nie ma Pan żadnych zastrzeżeń. Jego partnerka prowadzi w naszej szkole zajęcia już od jakiegoś czasu, więc kursantką nie jest, a z racji mniejszego doświadczenia szkoli się własnie pod okiem Przemka. W większości szkół w Gdańsku zajęcia prowadzone są przez jednego instruktora i trwają godzinę. U nas ma Pan min 1,15h zajęcia prowadzone przez dwóch instruktorów, proszę więc wybaczyć, ale nie możemy zgodzić się z opinią, iż nasze zajęcia nie są prowadzone na wysokim poziomie, gdyż jest to jeden z naszych priorytetów.
Serdecznie zapraszam na zajęcia w pon na 20:15 do Przemka i Agnieszki, jednej z najbardziej najbardziej doświadczonych instruktorek salsy, a jestem pewna, że zmieni Pan zdanie. Oczywiście pierwsza lekcja gratis :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1