A jak tam dziewczyny Wasze brzuszki? Mi wyskoczyl :-) czasem boli kregoslup jak za corka za duzo biegam i szybciej zadyszka lapie. No i te podroze do toalety...a w nocy to chyba z 5 razy chodze:-(
Dziewczyny podpowiedzcie jakiego ginekologa polecacie do prowadzenia ciąży? Szukam i takiego na NFZ i prywatnie, najlepiej żeby też pracował w szpitalu wojewódzkim :D
Hej Mamusie :) Ja, 29 latka z Rumi, pierwsza ciąża, poród w okolicy 08.08.2017. Będę czytać i udzielać odpowiedzi...w pierwszej ciąży chce się chyba wiedzieć WSZYSTKO hihi Pozdrawiam, Paula
Ja zzo nie chcę, ale faktycznie wszędzie piszą, że będzie dostępne. Osobiście cieszę się na te łazienki przy pokojach, bo toaleta to było moje jedyne traumatyczne przeżycie przy poprzednim pobycie. ;)
W środę będę się widziała z ordynatorem to dam znac. Tez chce tam rodzic. 3 lata temu rodziłam tam właśnie podczas remontu ale i tak bardzo miło wspominam
Cześć Mamuśki. Z wielką radością dołączam do Was. Termin na 23.08.2017 r. Mamy już dwóch synków i w głębi serca liczymy na córeczkę,ale najważniejsze by było zdrowe. Pozdrawiam serdecznie.
Dokładnie :-) tak samo jak porządki w szafach ;-) ja ostatnie dni jestem na pełnych obrotach i porządkuje wszystko bo znów problem - gdzie ja zmieszcze ciuchy dziecka?! Ale jakoś tak mam trochę energii dzięki swiecacemu słońcu :-)
A remont tez nas czeka bo dopiero urządzamy mieszkanie mimo że już w nim mieszkamy wiec jest trochę gorzej coś robić. Poza tym na bardziej zapachowe roboty będę musiała z córką przenieść się do tesciow żeby nie wdychac np farb. Czasu coraz mniej wiec gonie męża żeby zdarzył przed porodem :-)
Ta skłonność ciężarnych do remontów to się chyba nazywa syndrom "wicia gniazda" :) Ja z chęcią bym zmieniła tapetę w sypialni, ale boję się o tym na głos powiedzieć , obecna była zakladana w sierpniu, także mój mąż by się złamał :)
Szymek fajnie. :) Mateusz kiedyś mi się bardzo podobało.
Podobają mi się imiona takie jak Edmund, Edwin, Erwin, ale wiem, że w dzisiejszych czasach tylko bym takim imieniem dziecko skrzywdziła.
Heh dobrze powiedziane, my też z gatunku tych "zwyczajnych ". Na razie, numer jeden to Szymon, Mateusz też jest brany pod uwagę, mi się podoba jeszcze Olek i Filip, ale mężowi już mniej, więc pewnie będzie Szymon o ile to chłopak ;)
Anixx jakie chłopięce macie wybrane?
U mnie na razie przoduje Łukasz. Teraz mało popularne, z gatunku "zwyczajnych" i raczej dobrze mi się kojarzy. No i mąż nie wniósł veta. ;)
Ja tez mysle ze jak wiosna przyjdzie to bedzie najlepszy czas na zakupy dla malucha :) dzien bedzie dluzszy, slonce bedzie dlugo swiecic to bedzie milej i przyjemniej :) ja jak narazie to wg usg bede miec dziewczynke ale czekam do kolejnej wizyty zeby potwierdzic.