ja polecam, duże porcje, niskie ceny, tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość, bo mają naprawdę duży ruch. Co do konkretnych naleśników, to rzecz gustu, wybór jest spory. Z deserów polecam szarlotkę, duża porcja z lodami za 8 zł :)
byliśmy jakiś miesiąc temu, miejsce bardzo fajne (chodż sam wystrój i klimat tego w Toruniu zdecydowanie ciekawszy), chodz byliśmy w tygodniu i było sporo ludzi, w toalecie jest nawet przewijak my byliśmy z 5 miesięcznym dzieckiem i było ok, są pewnie miejsca bardziej przyjazne dziecia ale czego się nie robi dla pysznych naleśników ;)
a gdzie jest ten manekin? ten obok media markt? kiedyś tam byłam i to nie była naleśnikarnia, tylko normalne dania serwowali i zupy w dość wysokich cenach.
pochodzę z torunia i manekina uwielbiam;)
bylam dzisiaj i wyszlismy naprawde zadowoleni,porcje rzeczywiscie duze,szarlotka pyszna,nalesniki tez,3 krzeselka dla dzieci staly puste wiec byc moze jest ich wiecej,jest tez kacik zabaw dla dzieci.
ja już kiedyś polecałam Manekina tutaj - jedzenie tam jest naprawdę bardzo dobre, wystrój przyjemny, porcje duże. próbowałam już tam bardzo różnych naleśników i wszystkie mi bardzo smakowały, z wyjątkiem takiego ze szparagami i szynką - był dla mnie zbyt mdły. pozostałe - rewelacja!
Ja też polecam, jedyny naleśnik, który mi średnio pasował to łosoś + twaróg, dobry był, ale w trakcie jedzenia uświadomiłam sobie, że z samym twarogiem, by mi bardziej smakował ;-)