anonim - opinia

ja jestem bardzo zadowolona z środka instruktorzy są w deche szczególnie pan czesio bardzo dobry instruktor zdałam za 1 razem polecam tą szołe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: anonim - opinia

Dla czego "ANONIM" wstydzisz się swego imienia? gdybyś mówił prawdę to byś takich bzdur nie opisywał, przez p.Czesia to do dnia dzisiejszego jeszcze nie zdałem. Ostatnio pobierałęm nauki dodatkowe u starszego pana Kazika i on dopiero wręcz wpajał we mnie podstawowe zachowania kierowcy. U Czesia to tylko było "jechać, jechac jechać" i nic innego, albo jakieś sprawy załatwiac podczas nauki jazdy. Mam nadzieje że jak podszkoli mnie p.Kaziu to na pewno zdam w najbliższym czasie. Mam jednak pretensje co do kierownictwa tej placówki bo ono sobie zażyczyło by zgłąszać sie co 1 godzine w biurze, a to nigdzie nie jest napisane by tak było a przeszkadza w nauce (chyba jest to wymysł starszej pani). Po mimo tego polecam tą szkołe, wspaniali fachowcy z instruktorów, Pan Darek i p.Kazio to bardzo dobrzy i wspaniali wykładowcy, a atmosfera stwarzana przez nich jest b.dobra - jak w rodzinie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0