Pani Agnieszka jest najlepszym instruktorem! (1) Jestem studentką, dlatego jako młoda osoba bałam się pójść na prawo jazdy, bo... Dominika jest ok (1) robilam kurs w tej szkole gdyz polecil mi ja mąż ktory robil tam prawko 10... Kasia GDYBY NIE RYUDA,STARSZA PANI... (1) Prawko robiłam 20 lat temu właśnie w LOK-u(nie było wtedy wyboru, istniał... Joanna 40.
anonim - opinia (2) ja jestem bardzo zadowolona z środka instruktorzy są w deche szczególnie... anonim OPINIA PART 1 (2) Witam, Piszę tutaj aby ostrzec przed LOKiem w Gdyni na Świętojańskiej... OPINIAA Michał - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Instruktorzy są fachowcami pierwszej klasy. Nie mam... Michał mogło być lepiej (1) jak odwoziłem kierowniczkę to na tylnej kanapie leżała moja kurtka a na niej... kursant A ja wszystkim ją polecę... (1) Kurs teoretyczny zrobiłem w 3 tygodnie, jazdy w 4. Zarówno teoria, jak i... MR Wszystko OK gdyby nie kierowniczka! (1) Chodze na kurs od kwietnia i musze powiedzieć że warunki nauki są... PvG Po spotkaniu z tym państwem do tej pory nie wsiadłam do samochodu (1) Kurs robiłam parę lat temu. Po prostu brakuje słów. Popsute samochody,... Kalina