FIRMA ZBANKRUTOWAŁA! (1) A sprzętu nie oddała, skontaktować się nie można, a laptop w serwisie u tych... MaciejKa Antontech (2) Witam, chcialbym poiformowac wszystkie osoby ktore ostatnio dokoywaly... Oszukay PEŁEN PROFESJONALIZM (2) zakupiłem używana klawiaturę do Dell D620 miała byc używana a wygląda jak... Wojtek
Uwaga! Ostrzegam! (2) Nie polecam zakupów w tym sklepie! Oddałam do reklamacji router zakupiony u... Zdenerwowana klientka Nie polecam - Wyrzucone pieniądze w błoto (1) Oddałem do serwisu głośniki komputerowe Creative z w którym uszkodzone było... Patryk Bardzo kiepski serwis (3) Oddałem im swojego laptopa, nie dość, że wrócił porysowany z serwisu, czego... Szorstki beznadzieja (1) zamówiłem towar najpierw towar miał być od ręki później obiecano mi że w... Andrzej Polecam zakupy w Antontech (1) Kupowałem u nich kilka razy akcesoria do tel. komórkowych. Zawsze... Paweł Super! (1) Naprawdę polecam! Więcej takie sprzętu komputerowego:) barczol Polecam ten sklep (1) Bardzo dobry sklep, polecam wszystkim jeżeli zależy wam na jakości, cenie i... Termit Antontech.pl (1) Serdecznie polecam innym, świetna obsługa, dobre informacje o produktach.... Marek Wielki pozytyw (1) Szybka i fachowa obsługa :) Przemek Polecam w 100 % (1) Kupiłem u nich kilka rzeczy. Za każdym razem super obsługa, super towar, ceny... ania_i_krzys OK (1) To mi się podoba! Pełen profesjonalizm. Doskonałe i fachowe podejście do... Pdoon Rewelacja (1) Sprzęt fachowo dopasowany do moich podanych potrzeb, na początku myslalem ze... Adam J Bist - opinia (1) Solidna i otwarta na klientów firma. Potrafią dobrze doradzić, opierając się... Bist Firma godna polecenia (1) Posiadają szeroki zakres asortymentu, konkurencyjne ceny. Jeśli czegoś... Klientka Super (1) Super sklep polecam każdemu kto szuka asortymentu komputerowego nie możecie... ^Suchy^ mista1979 - opinia (1) Kupiłem nawigacje i jestem bardzo zadowolony/miła obsługa oraz kontak na... mista1979 Opinia (1) Wszystko super :) Michał Marciniak