anything about Parkowa?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wiecie cokolwiek o tej restauracji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: anything about Parkowa?

Koleżanka miała wesele w styczniu teraz.Wchodzi koło 50 osób na spokojnie,cenowo koło 120/os(ale nie wiem,co jest w to wliczone.Jedzenie smaczne i ładnie podane).Wydzielone miejsce na orkiestre,parkiet do tańca dosyć mały,ona na 40 osób robiła i było spokojnie miejsca,ale przy większej ilości osób,to może być ciasno.No nie wiem,co chcesz jeszcze wiedzieć.Pozdrawiam

jezeli ma byc to wesele w okresie letnim, to odradzam....na zewnatrz, pod samym oknem jest zawsze w soboty otwarta imprezka z DJ-em...zakloca to wesele i ogolnie robi sie wtedy nieciekawie

Pani kierowniczka (wlascicielka?) bardzo mila, niedrogo. Ale sie nie zdecydowalismy. Pozdrowienia

Ja osobiście nie byłam tam ale znajoma robiła tam wesele w okresie letnim i prawie wszyscy goście zamiast bawić sie na weselu-wyszli na zewnąrz i bawili sie przy muzyce tego Dj-bo podobno lepiej grał.I rzeczywiście sporo ludzi sie tam kreci w lato.Ja bym sie nie zdecydowała-bo jak dla mnie to za mało prywatności.

pozdrawiam agusia

popieram, jako była mieszkanka Jelitkowa...
w Parkowej bardzo wiele ludzi sie kręcie i czasami nie śa to normalni ludzie, tylko pijaczki, żule i wogóle... ja bym sie nie zdecydowała na wesel w tym miejscu...
w okresie wiosnennym - kwiecień... i październik oki, bo nie tak zabaw na świeżym powietrzu, czyli zależy kiedy chcesz tam robić przyjęcie...