aparat cyfrowy dla dzieci, gdzie można kupić ?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
poszukuję dla dziecka aparatu cyfrowego, dla 3-latka

na allegro są kolorowe jak zabawki

czy w Trójmieście można kupić w sklepie stacjonarnym ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: aparat cyfrowy dla dzieci, gdzie można kupić ?

podnoszę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja kupiłam dla mojej właśnie córki aparat HELLO KITTY, który niby powinien prawidłowo działać, a okazał się porażką. Nawet ja nie potrafiłam zrobić wyraźnej fotki tym aparatem a co dopiero dziecko, sprzedaliśmy go po tygodniu i kupiłam normalny NIKONa. Jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak cos to teraz Real ma w promocji za159zl bardzo fajne aparaciki cyfrowe :))) Fujifilm finepix c20, 12mega pixels :)))) jak to mowi moj Maz - typowa "malpa". kupilismy mojej Mamie na wyjazd i nie mozemy wyjsc z podziwu jakie fajne fotki robi :))) i filmki :))) i zdjecia panoramiczne :))) sami bedziemy go uzywac jako podrecznego aparatu do zwyklych zdjec ;) czy to na dzialce czy na spacerze :)))

ja widziałam a Auchanie takie kolorowe dzieciece od 100 do 200zł
wlasnie byly tez z Hello kity jak dzialaja niewiem ...

mi chodzi o taki aparat :

http://allegro.pl/aparat-cyfrowy-wodoszczelny-easy-pix-bubble-bob-i2492789030.html

może ktoś widział, może ktoś wie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

tez mielismy aparat typowo dzieciecy i rowniez fotki byly niewyrazne, porazka totalna! szkoda pieniedzy, a ten nasz tez do najtanszych nie nalezal! lepiej kupic najtanszy aparat profesjonalny!

ja mam taki do sprzedania tylko w wersji niebieskiej za 75 zł

http://allegro.pl/aparat-fotograficzny-z-lampa-blyskowa-fisher-price-i2540425288.html

zdjęcia nie są rewelacyjne ale dla zabawy dla dzieci jest super, za nowy zapłaciłam 230 zł, nie wiem co się stała ale wizjery są troszkę zatłuszczone, chyba mały coś wylał. Zapraszam - odbiór Gdańsk Przymorze

nie wytrzymam... aparat dla 3 latka? to może od razu poszukajcie laptopa, z jedną wysylka taniej będzie ;/ żałosne ... aha!! nie zapomnijcie o komórce!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

niby 3 mpix, a niewyraźne wychodzą, ciekawe dlaczego :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

a co jest złego w robieniu zdjęć????

Może sobie tylko popstryka, a może ma talent.

Pewnie będzie to dla niego bardziej twórcze zajęcie niż dla 80% 25-latków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

może ktoś jednak widział w sklepie taki aparat ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

cytrynko bo matryca to nie wszystko, aparat to rzecz optyczna i optyka tu najwazniejsza,
nie wiem jak te dzieiciece, ale zwykly aparat po upadku teoretycznie dziala ale jak sie optyka o milimetr przesunie to juz moga nie wychodzic ostre zdjecia.
ja bym stawiala na najtansza glupawke zwykla, jezeli te dla dzieci sa do bani,ale tez uwazam ze lepiej jeszcze poczekac, bo maluch potraktuje go jak zabawke i potem moze nie szanowac takich delikatnych urzadzen.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wywalić 259zł na aparat dla 3 latka? W d*pach się wam poprzewracało?
A potem biedolicie że do gara nie macie co wrzucić i pożyczacie od rodziców byle do 10-go.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 12

cytryna ja juz od jakiegos czasu podejrzewałam ze z toba jest cos nie tak
moim skromnym zdaniem to 3latek powieniem miec zabawki edukacyjne a nie aparat cyfrowy
moj syn ma 8 lat nie ma nawet komórki bo i poco? zastrzegłam ze na komunie nawet niech nikt nie próbuje mu ga dac!
aleeee swiat idzie do przodu wiec twój syn pewnie niedługo bedzie robił zdjecia dla NASA
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

buahahaha ale te komentarze niezłe, wreszcie uśmiech się u mnie dziś pojawił, raczej dziki śmiech :) hahhahaha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

a to ze sie teraz z tego smiejesz to twoi znajomi powinni sie juz o ciebie martwic
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

te komentarze to żenada, nie znasz mnie, nic nie wiesz, a piszesz te swoje mądrości życiowe, ąz żal że ludzie taką żółć toczą, ale to już nie mój problem
ja to mogę mieć tylko trochę ubawu i pośmiać się z ciebie, z resztą co mnie to obchodzi
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

ale ja nie bardzo rozumiem z jakiej racji zagladacie Cytrynce do portfela????? Gdyby Jej nie bylo stac na takie zabawki to by ich nie kupowala. Proste.
Kim jestescie zeby Jej mowic na co ma wydawac swoje wlasne(zarobione a nie pozyczone) pieniadze????
I z pewnoscia Jej nie grozi lamentowanie ze nie ma co do garnka wlozyc i zycie za kase pozyczona od rodzicow jak tu ktos wyzej pisal...

A moze zazdroscicie, bo sami nie mozecie kupic dziecku tak drogiej zabawki?

Niech kazdy zajmuje sie wlasnymi finansami tudziez wlasnej rodziny. I niech nie wtrynia sie do kieszeni obcych ludzi.

Nienawidze takiego podejscia ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

a mi się wydaje że nie chodzi tutaj o zazdroszczenie ile kto ma kasy,
mi osobiście to zwisa ile kto ma pieniędzy ale po pierwsze uważam że aparat nie jest zabawką, ani odpowiednim sprzętem dla 3 latka nawet jeżeli ma obudowę w autka, a po drugie uważam że w ten sposób właśnie uczymy dzieci konsumpcyjnego podejścia do życia i budujemy materialną przepaść między dziećmi, bo jako 6-7 latek to jaką wtedy "zabawkę" dostanie ? jakich w ogóle zabawek będzie oczekiwało dziecko w tym wieku skoro jako 3 latek bawił się aparatem ? a jakie będą miały zabawki inne dzieci ? idąc dalej w przyszłość jakich prezentów będzie oczekiwało dziecko np. na komunię skoro do tego czasu rodzice kupią mu wszystko ?? bo przecież za każdym razem będzie dostawał co raz bardziej wymyślne prezenty,
rozumiem, że status materialny ludzi jest różny i jeżeli bogaci chcą kupić 3 latkowi piłkę za 300 zł to kij im w oko, ale nich to będzie piłka a nie aparat czy playstation
podsumowując niech to będą zabawki adekwatne do wieku !
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

agusiagda a ty sie dzisiaj dobrze czujesz?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

całkowicie zgadzam się z Salambo i choc nie lubię wypowiadać się w tego typu wątkach to nie moglam się powstrzymać by jej nie przytaknąć , można kupować ladne , drogie zabawki lecz jesli są one nieodpowiednie do wieku dziecka to jest to tylko ze szkodą dla dziecka (zniszczy zanim zacznie odpowiednio ich uzywać i cieszyć się z możliwości jakie daje mu taki prezent)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

oooj, dziewczyny nie będę tutaj rozpisywać się o motywach tego zakupu i o moim dziecku, jakie jest i dlaczego ten prezent

kończę, bo szkoda mi słów już
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

kokoszanell - a dziękuję, czuję się bardzo dobrze :] jak miło, że się troszczysz ;P

najzwyczajniej w świecie mam uczulenie na ludzi, którzy zaglądają innym do kieszeni i dyktują na co mają wydawać kasę, a na co nie :] o to właśnie była moja wielka awantura z teściową, bo też zaczęła "wydawać" moje pieniądze :]

każdy kupuje co chce :]

sama nie kupiłabym Młodemu aparatu - bo mnie nie stać na taką zabawkę, bo bałabym się, że szybko zepsuje, bo i tak nie umiałby zrobić sensownego zdjęcia (tak myślę) :] ale to nie znaczy, że będę narzucała komuś co ma robić ze swoją kasą i własnym dzieckiem :]

nie interesują mnie pieniądze obcych ludzi i ich zakupy.

tyle w temacie :]
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też zgadzam się z Salambo .Masz kobieto fajne podejście do wychowania dzieci. Moje są prawie dorosłe(19,16lat) i nie potrzebują markowych ciuchów, bajeranckiego skutera i extra sprzętu ,oraz telefonu. Był czas kiedy mieliśmy sporo pieniędzy ,teraz jest ich zdecydowanie mniej.Nic się nie zmieniło .
Koleżanka ma syna (13lat) obecnie dostała wypowiedzenie z pracy, dziecko miało co roku wyjazd zagraniczny,w roku szkolnym wycieczka ,nowy laptop , tablet itd
Jak jej w tym roku nie stać było na wyjazd wakacyjny ,to powiedział
jej że ma iść na kasę do Biedronki.
Szczerze mówiąc ,jak to usłyszałam to mi ręce opadały.
Cytrynka 007 ja ci nie zazdroszczę ,ale poszukaj innego aparatu.
Ten jest zdecydowanie drogi w stosunku do jakości wykonanych
zdjęć. Mojej przyjaciółki córa dostała podobny na komunię.Nie są
zadowoleni.
Pozdrawiam wszystkie forumki

A mnie najbardziej zadziwiaja osoby, ktore maja male dzieci (1-3 lata) i prorokuja co dziecko bedzie chcialo jak bedzie mialo 6 lat. Ale to nawet nie prooroctwo tylko stwierdzanie faktu. A skad to wiecie?

Calkowicie zgadzam sie z Agusia, kazdy wydaje na co chce swoje pieniadze.

Cytrynko moj synek jak byl maly mial aparat tego typu, teoretycznie mial robic fajne zdjecia, byly beznadziejne. A ze moj synek zabawek, czy sprzetu nie niszczy, to lezy sobie i nikt go nie uzywa. Jakis rok temu kupilismy mu ten:
http://allegro.pl/kodak-c123-i2544688329.html
Robi naprawde dobre zdjecia, bardzo prosty w obsludze dla dziecka. Moj synek dba o niego i nauczyl sie robic prawdziwe zdjecia nie ucinajac nikomu glowy, z dobra ostroscia, ladnie ustawia osoby zeby widok z tylu dobrze wyszedl.

Ma 6 lat i wie po co jest aprat, nic nie niszczy a przynajmniej cos potrafi, za to nigdy nie kupilam mu zabawki militarnej. Nie ma zolnierzy, pistoletow, nie bawi sie w wojne. A dla niektorych rodzicow zabawka odpowiednia dla dziecka w wieku 3-6 lat to wlasnie pistolet i do tego rownie odpowiednie bajki typu Ben10, Star Wars. I potem mamy coraz wiecej swirow strzelajacych do niewinnych ludzi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Również uważam, że dziecko powinno mieć zabawki odpowiednie do wieku i uczyć się szanować pracę rodziców i zakupione przedmioty.
Za taką szpanerską, bezsensowną zabawkę uważam mini quad, którym maluch zasuwa w parku nadmorskim zamiast uczyć się nowych manewrów na rowerze.
Aparat fotograficzny to akurat może być odpowiednia zabawka jeżeli maluch wykazuje zainteresowanie i predyspozycje, albo naprawdę uwielbia zdjęcia i fascynuje go jak powstają.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

white rabbit :.....co dziecko bedzie chcialo jak bedzie mialo 6 lat. Ale to nawet nie prooroctwo tylko stwierdzanie faktu. A skad to wiecie?

stąd ,że ogląda się telewizję,czyta wiadomości z neta i ma się różnych
znajomych. Ja przeszłam przez etapy wychowania dzieci do dorosłości.
Mam znajomych mających dzieci w wieku 10-17 lat i wiem jak to bywa
od wychowania małego dziecka które otrzymuje prezenty ,a nie wychowanie i miłość. Sama takim dzieckiem byłam ,wiem jak jest.
OD RAZU INFORMUJĘ ,NIE MAM PRETENSJI DO ZAKUPU APARATU FOTOGRAFICZNEGO PRZEZ CYTRYNKĘ007.

Druga sprawa . Agusia ma rację i Ty też.
Kazdy wydaje na co chce swoje pieniądze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

zadziwia mnie takie stwierdzenie, że jak ktoś chce kupić dziecku coś czym się interesuje, to oznacza, że nie daje miłości ? szybki wniosek

naprawdę szkoda mi słów po tych wszystkich złośliwych wpisach

kokośmoko to już zaszalała, ale nie dziwię się, że tak bardzo złośliwa jest ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

hej mój wpis nie miał być złośliwy :)

myślę jednak że lepiej kupić zwykły aparat, zasięgnęłam języka i ten co wskazałaś robi zdjęcia bardzo kiepskiej jakości,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

skoro chce robić zdjęcia to moze lepeij dać uzywany telefon komorkowy niektóre naprawde robią ladne zdjęcia tym bardziej ze 3 latek raczej nie będzie ustawial skomplikowanych parametrów do wykonania zdjęcia :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

dacie spokój wreszcie ? ja naprawdę nie prosiłam o rady co lepsze, a tylko czy w sklepach stacjonarnychsa te aparaty są,by podejsc, sprawdzic i obejrzeć

załamka !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Cytrynka - tutaj jest możliwość odbioru we Wrzeszczu - ale może mają tam na stanie i można obejrzeć przed zakupem? http://www.morele.net/info/netpunkt/gdansk/
mają takie dziecięce http://www.morele.net/aparat-cyfrowy-arkas-disney-dc200-463767/
http://www.morele.net/aparat-cyfrowy-easypix-aqua-w318-bubble-belle-woobox-1384-rozowy-387336/

dzięki Aga

jeden link nie wszedł http://www.morele.net/aparat-cyfrowy-lg-lego-lg-pix-3-mp-lgpix3mp-440261/

i komentarz do różowej wersji ;) w wyszukiwarkach pokazuje się ten sklep i niebieski aparat, ale chyba nie ma go na stanie. najlepiej zapytaj ;)

nie chce wskakiwac w zdanie, ale meza chrzesniak na 3 urodziny dostal aparat vtech kidzoom i musze powiedziec zdjecia robi calkiem niezle (2 MP) a zabawka przystosowana jest od 3 lat. moge polecic bo wg mnie calkiem fajny prezent dla rodziny ktora spedza sporo czasu na dworze a przy tym niedroga- bo w promocji mozna go dostac za 25 funtow (130zl)

http://www.tesco.com/direct/vtech-kidizoom-twist-digital-camera-blue/211-6691.prd?skuId=211-6691&pageLevel=

wiem ze nie o tego pytalas ale moze alternatywa cie zainteresuje bo vtech robi super zabaki elektroniczne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawda vtech ma fajne zabawki i jakościowo bdb przynajmniej tak było jeszcze niedawno moze to byc dobry pomysł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cytryna niech ci bedzie bo i tak nic nie przebije patologicznych mamusiek ,które farbuja swoim dzieciom blond-irokezy!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

kobieto widziałam cie na konikach z dzieckiem, nie dziwie się, że nadal żółć toczysz
niech ci będie, ten typ tak ma ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ale ze co?? ze ja na jakich konikach z dzieckiem??
heheheehehehhe
ze ty napewno do mnie? hehehe
hmm ty mnie z kims myslisz:) juz wczesniejsze wpisy w tym wątku adresowane do mnie cos mi nie pasowały alleee to forum,wiec .....
Wiesz tak siedze i mysle nad tymi konikami:):) to tydzien temu byłam w Brzeznie i moje dzieci bawiły sie z córkami tej aktorki Aleksandry Woźniak(13 pasteunek) ale my wymieniłysmy sie tylko usmiechami ,nie było zgrzytów hehe zresztą dzieci opanowały bardziej karoce a pózniej helikopter:)
wiecej koni nie pamietam

Cytrynka 007 myślę, że mogą być w Toys"R"us, bo tam mają sporo elektroniki dla dzieci, ale nie jestem pewna, pewnie jutro albo pojutrze będę tam na zakupach (czas kompletować wyprawkę) więc sprawdzę i dam Ci znać

Co do aparatu - jaki najlepiej kupić dla dziewczynki 10 lat??

ja chętnie odkupie taki używany. Czy ktos ma jeszcze na sprzedaż?

dla 10 latki to już raczej cyfrówkę normalną

KUPIĘ kontrowersyjny cyfrowy aparat fotograficzny dla dziecka :-)
Proszę o cynki lub oferty na priv.

Odświeżyłam stary wątek żeby się komentarze nie powtarzały ;-)

Macie jakieś ciężkie doświadczenia 3 letnie dziecko jest bardzo rozumne, no i jeśli od początku zostało mu wpojone że należy szanować zabawki to aparatu nie zepsuje...zabawki są między innymi po to by dawać dziecku możliwość zdobywania nowych doświadczeń jeśli wasze 3 letnie dzieci będą się bawiły tylko piłką to życzę powodzenia!! są aparaty zabawki odpowiednie dla dzieci które ukończyly 3 rok życia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Nie mam ochoty na seks (20 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...