argh

i tak oto ja, nie do końca anonimowa, całkowicie uzależniona od sieci osoba, zostałam na dwa tygodnie odłączona od źródełka....
Po dzielnym przetrwaniu szczytowego momentu głodu, który nastąpił w kilka dni po odłączeniu, stan ustabilizował się, a dzisiejsze podłączenie wzbudziło we mnie niespodziewanie niewiele emocji.
Jednak mimo to nabieram powoli ochoty, żeby odwiedzić Pudelka, a to znaczy że już jutro wszystko będzie po staremu.
A tak przy okazji, ktoś wie jak się skończyła ta historia z dużym kotem polującym po lasach i wioskach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: argh

chyba się nie skonczyla jeszcze. dzisiaj czytałem, że internauci się organizują z apelem, żeby nie zabijali tej dużej kici.

Re: argh

Ad. duży kot - Miejmy nadzieję, że się jeszcze nie skończyła. Koniec brzmi jakoś mało optymistycznie.
Rozumiem chęć odwiedzin na Pudelku.
Dzisiaj zastanawiałam się czy do długiej listy nałogów nie dołączyć również i tej czynności.
Chociaż ostatnio zanim włącze Pudla zaglądam na Forum HP.
Wciąąąąąga.
Idę na fajura.

dlaczego szara gwiazdka ???

no dlaczego pytam ???
Czy posiadanie tej tajemnej wiedzy wymaga przeczytania regulaminu i innych takich okropnych czynności ?
Chyba się zamknę w sobie :((
I pozdrawiam

Re: dlaczego szara gwiazdka ???

najedź kursorem na gwiazdę, będziesz miało ;) odpowiedź
nie pal tyle :p

Bo my ... mamy duży problem z nadmiarem ;)
Wracam z fajki i idę na browara ;)
Strach ... panie Kierowniku .
Jak się nie zmuszę do czytania regulaminu to popadnę pewnie w inne nałogi .... hihihi

siły chaosu i ładu muszą być w równowadze :)

a oprócz tego - kibicujemy kotu!

Kooot, mam złufne wrażenie że mój od wczoraj sie nie ruszył!
Nie pozwolił mi nawet kołdry naciągnąć na grzbiet-musiałam go podnieść, szybko naciągnąć,a on...otworzył jedno oko i machał ogonem z jawnym niezadowoleniem! Co za typ, to ja mu miejsce udostępniam,a on na mnie? Ogonem?! tfu, kocia arystokracja;)

mój by pewnie na mnie namiauczał. Jakoś bardzo wymowny jest ostatnio, co na niego spojrzę, nawet ukradkiem, to miauczy. O co mu może chodzić?

Inne tematy z forum

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...