atoperal baby pianka - ktoś używał?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
używałyście takiej pianki : http://solidna-apteka.pl/index.php?route=product/product&product_id=3668 ?

cena zachęcająca, ale nie wiem czy się sprawdzi... macie jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: atoperal baby pianka - ktoś używał?

Hej ja uzywam serii atoperal w tym rownież pianki. Ja jestem bardzo zadowolona szczegolnie z kremu do buzki Mała nie ma nawet krosteczki taka ladna buzka. A pianka tez jest spoko tylko nie nadaje sie np. do mycia głowki :P)

Polecam pianke,jest rewelacyjna,krem i emulsja do ciala rowniez.Sprawdza sie przy atopowej skorze.

Pianka przede wszystkim jest bardzo delikatna, większość kosmetykow podrażnia skore mojego dziecka a ta pianka tego nie zrobiła i jeszcze skore ukoila, sama jej czasem uzywam, bo mam azs i u mnie również super się sprawdza myje delikatnie i nawilża

ja używałam tej pianki, to znaczy używałam jej do kąpieli swojej małej córeczki ;) musiałam, bo na jej skórze pojawiły się czerwone plamy. lekarz podejrzewa alergię i polecił jakiś emolient, żeby złagodzić objawy. ta pianka jest świetna, bo ma dobrą konsystencję, więc kąpiel tez dzięki temu nie trwa zbyt długo, a długie kąpiele też niepomagają niestety na suchą skórę.

Pianka atoperal ma bardzo delikatną konsystencję i fajnie się pieni, więc dobrze ją nakłądać na skórę malucha w czasie kąpieli. Co do działania, to od razu po kąpieli czuć, że skóra jest pokryta delikatnym, ale nie lepiącym, filtrem i jest bardzo delikatna. Myślę, że to fajny produkt.

ja używam wciąż tej pianki jak i całej serii kosmetyków atoperal baby, bo u mnie sprawdziły się rewelacyjnie. Ustąpiło uporczywe swędzenie i czerwony kolor skóry, wszystko złagodniało a skóra po kąpieli pozostaje przez bardzo długi czas nawilżona. Moim zdaniem to jedne z lepszych produktów na rynku dla dzieci z azsem.

Inne tematy z forum

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...